2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم چن سال پیش  ب خودکشی فکرمیکردم دلیلی نداشت فقط اعصابم ضعیف بود ولی الان میخوام خودم زندگیمو درست کنم ودیگ کارای کسی برام مهم نی خودموخیلی دوسدارم . توام خودتو دوست داشته باش عمرمون میگذره خبلی زودم میگدره خیالت راحت همه مبمیریم سعی کن ادم خوبی باشی و رابطتت باخدا خوب کن 

بحث تنبلی نیس بحث خستگیه تنهایی هم جر خودت رو دوشته هم حرفاو کارای بقییه

والا بقیه هم همینن، فقط رو نمیکنن، خود من دو روز پیش پانیک زدم از استرس و فشار و این حرفای بقیه و ... . 

الان سر و مر و گنده و بیخیال نشستم، به هرحال، باید گذروند، این ادمایی که تصمیم میگیرن خودکشی کنن انگار خدا بهشون گفته نه من تو رو تا اخر دنیا همینجا نگه میدارم، دوسه سال دیگه، نه فوقش چندسال دیگه میمیریم همه

تا قیامت میخوابیم به خوبی 

والا چه عجله ایه

والا بقیه هم همینن، فقط رو نمیکنن، خود من دو روز پیش پانیک زدم از استرس و فشار و این حرفای بقیه و .. ...

اینطوری کمتر گناه میکنیم کمتر عذاب میکشیم عمر ما ک سرتاسرش بدبختیه

قربون خدا برم هرچی ک بود امتحان الاهی بود فرصت کو

خدا با زجر دادن بنده اش اونو امتحان نمی کنه 

ولی تو شرایط گناه امتحانش میکنه 

کسانی که ایمان قوی دارن پس شیطان عذابشون میده تا بهشت رو ازشون بگیره ولی خدا همیشه بنده هاشو دوست داره و کمکشون میکنه 

اگه زندگی سختی داری دلیلش امتحان خدا نیست دلیلش اینه که تو انقدر قدرت داری ک شرایط تغییر بدی 

تغییر شرایط هم با تغییر فکر صورت میگیره 

فکر تو درست کن ، خودکشی خیلی مسخره اس یه نگاه ب نیک بنداز بدون دست و پا متولد شده ولی الان همه انسان های سالم دارن از زندگی اون الگو برداری میکنن چون نیک طرز فکر درستی داره 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55

حالا گناهم بکنی. دنیا که به اخر نرسیده، همه گناه میکنیم، همه براهم میریم جهنم. خداهم که قرار نیست برا فوق فوقش ۷۰ سال گناه دنیا تا اخر ابدیت عذابمون کنه که، 

عذابشو میکشیم میایم بیرون.

والا

وقتی هر ثوابی ک میکنی ده برابر و هر گناهت یک برابر حساب میشه 

یعنی زیاد بودن عمر ب نفعته نه ب ضرر 

از آدمهایی که میگن تو بچگی بمیریم تا کم گناه باشیم بدم میاد 

چون تو ب ازای هر لبخندی که میزنی بار ها و بار ها ثواب میبری و ب ازای هر گناه یک بار

و اینو بدون خوردن غصه مثل خوردن شراب حرامه

چون یاران خدا نه ترسی بر آنها است و نه اندوهگین میشوند و ترس و غم کار کافران ه

این آیه قرآن پس حواست باشه تا خدا رو داری غصه خوردن گناه محسوب میشه 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
خدا با زجر دادن بنده اش اونو امتحان نمی کنه  ولی تو شرایط گناه امتحانش میکنه  کسانی که ا ...

تا کی ..اگ بازم تلاش کردمو بدتر شد چی؟؟؟...واقعیتش فکر میکنم هم اینکه اونقدردقوی نیستم بتونم از پس زندگیم تنهایی بربیام یعنی حتی خونواده نمیزارن اونقدریم تنهام ک هیچکسیو ندارم ک یکذره راهنمایم کنه همه راه رو خودم رفتم مجازات شدم حرف بقیم خوردم کسی نخاست کمکم کنه فقد همه زوم میکنن روت بازخاستت میکنن قضاوتت میکنه...