2777
2789
پس بدنیام اومدیم ک فقد درد بکشیییییم بدون هیچ خوشی؟

برو قبرستون و ببین چقدر آدم اونجا هست که هرروزشون گریه و کفر بوده اما الان چی ؟همشون تموم شدن 

بدرک از همه چی 

تو و خدا ی تیم دو نفره این بقیه سوتفاهم ان

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
رفت راحت شد حداقل از حرف این مردم ظاهر بین...خدارحمتش کنه

عزیزم تو از کجا میدونی راحت شده ؟الان میبینیش؟از زندگیت لذت ببر چه کار به مردم داری 

مطمئن باش کسی با خودکشی راحت نمیشه 

انشالله موفق باشی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آدم باید بفکر خودش باشه و خدا پسندانه زندگی کنه و دائم الشادی  قبل از ما زیاد بودن کسایی که غص ...

مام شادیم ولی فقل جلو بقییه ک نفهمن چیا میکشیم ...وگرنه کو خوشی ؟

پس بدنیام اومدیم ک فقد درد بکشیییییم بدون هیچ خوشی؟

ان مع العسریسرا

تو تازه ۱۸ سالته

البته اینم بگم من خودم کوه مشکل و دردم اخرین تاپیک خودمم دقیقا مثل همین تاپیک توبود

ولی وقتی به چند تا چیز فکر کردم منصرف شدم یگی همین که درد الانت همراهت میاد یکی اینکه اطرافیان بعد من اذیت میشن و این خودخواهی محضه و یکی اینکه گناهه و اخرتتم نابود میشه و دیگه اینکه احتمال داره نمیری و ناقص بشی که بدبختیت بیشتر میشه و اینکه شاید یه روزی حالت خوب بشه فگر کن خودکشی کنی بری اون دنیا بعد خدا ادامه زندگیتو نشون بده ببینی قرار بوده خوشبخت بشی اون نوقع دین و دنیاتو باهم باختی

اسمم ریحانه ست .🌺در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس🙂رضی به رضائک 💚
همین الان بخند و مطمئن باش تا پنجاه سال دیگه وجود نداری اون موقع است که میگی گور بابای دنیا  ت ...

گفتنش خیلی راحته ولی ...تو چقد به همین حرفایی ک میزنی عمل کردی

جهنمههه با این همه گناه مگ میشه😔😔

خدا توبه پدیره تو راهت از الان درست انتخاب کن زندگیت عوض کن تو ۱۸ سالته من ادم دیدم تو ۴۰ سالگی ی اوم موفق شده مگه تو چند سالت که نشستی بهوجا تغییر فکر خودکشی هستی  بری اون دنیا خدا بهت چی میگه؟ میگه ۱۸ سالت بود به حا اینکه راهت عوض کردی سر و ته کردی اومدی جهنم دمت گرم 😒ی دوتا اتیشم میریزه حلقت ادب بشی پاشو برنامه بریز از نو شروع کن

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
برو قبرستون و ببین چقدر آدم اونجا هست که هرروزشون گریه و کفر بوده اما الان چی ؟همشون تموم شدن  ...

اتفاقا بهشت زهرا کنار خونمونه هروز نگاش میکنم میگم کی میشه منم راهی اینجا بشم

گفتنش خیلی راحته ولی ...تو چقد به همین حرفایی ک میزنی عمل کردی

والله خودم که تو عالم خودمم و حالم خوبه 

اشتباه زیاد کردم و زندگیم از اول جهنم بوده ولی شادم گور بابای زندگی 

من که سی سال دیگه بخوام نخوام رفتنی ام ولی این دنیامو با عشق ب خدا دوباره می سازم و لذتش رو هم میبرم 

هر کی دیگه جای من بود خودشو تا حالا کشته بود ولی من روم زیاده 

جالبه همونایی که یروز با ترحم نگاهم میکردن الان حسرتمو میخورن 

چون بی خیالم و برای خوشحالیم هم تلاش میکنم 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
خدا توبه پدیره تو راهت از الان درست انتخاب کن زندگیت عوض کن تو ۱۸ سالته من ادم دیدم تو ۴۰ سالگی ی او ...

حرفات قشنگه ولی خیلی ضعیف تر از این حرفام ..کلی تلاش کردم هرکار ک بگی کردم الان چی همه چی بدتر شد همه چی خراب تردشد