2777
2789
وقتیوبه دنیا اومده یعنی یه جایی براش بوده، این یک،  دوما دقیقا کار ادمای ترسوئ

عه ادامه ش یادم رفت، یهو دستم خورد

سوما اگه خدا نخواست و نمردی چی؟ یکی تو شهر ما اینطوری خودکشی کرد، ولی زنده موند، الان قطع نخاست، خب این بدتر نشد الان؟ 

چهارما، زندگی پایین داره، بالا هم داره، اگه نتونی پایینشو دووم بیاری، پس حق دیدن بالاشم نداری. هر اتفاقی هم بیفته به هرحال خدا هست. قلبا اینو باور داشته باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکیو میشناسم خودسو انداخت پایین یا انداختنش پایین نمیدونم ولی نمرد الان رو ویلچره چندساله   ... یکی م چند وقت پیش کشتنش بعد بردن از بالا پشتوبوم انداختنش ک فک کنن خودکشی کرده ولی پلیس فهمید . 

یکی م پریروز از اقوام خودمون خوشو کشت ولی مطمئن باش پشیمونی سختی اره خیلی سخت ..   همه ما گاهی از زندگی خسته میشیم ولی دلیل ب خودکشی نیس

خود کشی دنیای ابدیت رو خراب میکنه. 

اینجا رو هنوز امید داری یه روزی تموم میشه 

اونجا رو میخوای چیکار کنی که تا ابد اونجایی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
😬بازم حرفت قانع کننده نبود

آدم باید پررو باشه 

حتی اگه یه آدم بی خاصیتی تغییر کن و خوشبخت شو و خدا رو شکر کن 

چشم همه رو هم درار

آخرش هممون میمیریم ولی اینو بدون آدم باید پررو باشه 

ب خودت ارزش بده کسی هم غلط میکنه چیزی بگه 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
یکی از بستگان ماهم ۵۰روز پیش خودکشی کرد،بعدمرگش چه حرفا که پشت سرش نزدن، میگم کاش زنده بود واز خودش ...

رفت راحت شد حداقل از حرف این مردم ظاهر بین...خدارحمتش کنه

الان چجوریه . چندسالشه. چرا اینکارو کر.مجرده؟

20سالش بودک میخواست بای مردی ک زنشوطلاق داده بودازدواج کنه پسرخاله هام کتکش زدن ونذاشتن اونم خودشوبیچاره کردالان 45سالشه😢فلج شده مونده ی گوشه خاله بدبختم هرجامیره رودوشش کوله میکنه میبرتش این واون ور

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔