2777
2789

نمیدونم ولی کسی که میخواد خودکشی کنه باس راهی رو انتخاب کنه که برنگرده چون امکان قطع نخاع شدن و ناقص شدن هست که از مرگ بدتره دیدم که میگم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

خودکشی پایان سختیهانیست آغازی برای یک جهنم همیشگیه یادت باش یاس وناامیدی ازرحمت پروردگاربزرگترین گناه نابخشودنیه وبدون زمان همه چیزوحل میکنه ۵سال دیگه دلیل الانت برای خودکشی مثل جک میشه واست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😬😬نترسوووون

فک نکن با خودکشی ب ارامش میرسی 

🤦‍♀️

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
خیر. احتمال ۹۹ درصد کارشناس میفهمه عمدی بوده. از سه طبقه حتما شخص میمیره. و اینکه اگه میخوای اینکارو ...

دوست من از طبقه5افتاد هیچی نشد

کمرش شکست فقط

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

ن 

امکان فلجی هس یعنی نمیمیری

نمخوام راه یادت بدم ولی اگع قرص برنج پیدا کنی عالیه

عا ... پره اشکه حمامه ما 🛀🏼دروغ رفت زیر عمامه ها👳🏻‍♂️ . بدل زد معما به ما🤦🏼‍♀️ نمیکنیم حتی به فردا نگا👀 . وقتی گیر کردی وسط اسباب کشی 📦بشینی تو پای مهتاب که چی🌕 وقتی بالکن دور از اونه🫂 همون بهتر که کفخواب بشی🚶🏾‍♀️ وقتی تنهام چه فرق داره کجام 🥺چرا اینجوری شد رفتارت باهام؟؟ من اصلن حالم خوش نی💔 بدون تو یه موجود درد داره دوپام🙃....... رفتی ولی بعد از این 😞باکسی اینکارو نکن🙇🏼‍♀️ که من هنو مریضم🤒 عوضیییی😡 رفتی ولی خب بدون🪄 بی تُ همجا تاریکه🌑 فقط سیگار روشنه🚬  🍑 به 🍑 جفت چشا خون خون🩸شدم بدبین و بدبین تر 🙂شدی راحت و راحت تر🙄 هر چقد شدم بدبین و بدبین تر شدی راحتتر😶‍🌫️…… ما که میکنیم با درد تلاش اما هی روزگار نامرد یواش دل ما به تنهایی عادت نداش انداختیمون وسط ادم بداش👊🏻.....من میخوره به دیوار سرم🤌🏻هی میگیره ب سیگار پرم🚬 من حق کسیو نخوردم😏 ولی از همیشه ک بیمار ترم🤒 من ته ی چاه عمیقم🕳پنچر وسط راه حقیقت💨 من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت😔زر نزنی نمیگن لالی🤫 
ی دخترخاله دارم ک 25سال پیش مرگ موش خوردالان سالهاست زمین گیره 😑گاهی ادم ازمردن هم بدترمیشه😑

وااای چقد بد😑ترسش همینه ک خودکشی کنی ولی نمیری🤦‍♀️🤦‍♀️