2777
2789
عنوان

(حس ششم قوی دارم)هرکی میخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3610 بازدید | 668 پست
من بگو نظرش در موردم چیه ؟و قبول میشم یا نه ؟

دوست داره

درمورد درس هم خیلی پشت گوش انداختی و اهمیت ندادی شاید اگع ازین ب بعد بیشتراهمیت دادی قبول شی

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بهش میرسم؟

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
یکیودوس داری و انقدعشقش تو فکرته ک نمیزاره ب چیزای دیگ فک کنی...بهش بگو ک بی اون نمیتونی اذیت میشی

واسه منم بگو قرعه کشی به نام من درمیاد یا نه 

ماشین میخرم یا نه

میشه واسه شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🙏

وجدانن بگو کی باردار میشم ؟؟

یک سالونیم بعد

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
کاش میشد اینارو برات جبران کنه و از دلت در بیاره حیفِ یه زندگی از هم بپاشه 😔

خیفه. تازه خیلی هم همدیگه رو دوست داشتیم ‌.

الآنم داره خونه می‌سازع ، همش عکسش میزارع من نمی‌دونم با چه امیدی داره می‌سازع

شاید فکر می‌کنه من بهش بر می‌گردم یا بره یه زن دیگه بگیره 

نه خونواده اون منو میخوان نه خونواده من اونو

میشه برام یدونه صلوات بفرسی که هرچی خیره برام پیش بیاد...هی هم ریپ نزنین اسم کاربریت ، می‌خوام شبیه نی نی یار باشه ، برو ذهنت رو با واتکس بشور منحرف...
یعنی خوشبخت نمیشم به بدبختی عادت میکنم؟🙁

درحد الانت اذیت نمیشی

اون خیلی دوست داره اما تو سرد شدی چون فرهنگاتون یکی نیست جدامیشید چون تونمیتونی بااون ادامه بندی دیر ...

خب مهریه میگیرم یا نه ؟

آینده شغلیم چی میشه؟

میشه برام یدونه صلوات بفرسی که هرچی خیره برام پیش بیاد...هی هم ریپ نزنین اسم کاربریت ، می‌خوام شبیه نی نی یار باشه ، برو ذهنت رو با واتکس بشور منحرف...
من کی باردار میشم جنسیتش ؟

امسال دختر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز