2777
2789
عنوان

شوهرم میگه شقیقه هامو رنگ کنم من دوس ندارررررررررم😢😢😢😢عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس الان بهترین وقته ،بگو هردو رنگ میکنیم برا تنوع 😐

اره میخوام رنگ کنم واسه عروسیه جاریم ولی دوس ندارم اون رنگ کنه

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
اره دقیقا رنگ کنه یجور میشه

بذار همه جاشو رنگ کنه چیش بده؟

ولی موضوع اینه وقتی رنگ اثرشو از دست می ده روی سر خانم ها مشکلی نیست بین خرمن موی خانم مشخص نمی شه موی سفید زرد شده ولی چون سر اقایون کم پشت هست و رنگ زود می پره و کاملا رنگ پریدگیش مشخص می شه موهای سفیدش قشنگ زرد می شه و این بعد ی هفته خیلی ضایع ست...مگر اینکه ب اندازه بند انگشت هر هفته روی شقیقه ش رنگ بذاره و با این موضوع مشکلی نداشته باشه ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

اسی نمیزاری یه بار دیگه؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نه🙁دوباره میذاری؟😂

نمیاد😐😐😐

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
بذار همه جاشو رنگ کنه چیش بده؟ ولی موضوع اینه وقتی رنگ اثرشو از دست می ده روی سر خانم ها مشکلی نیست ...

اصلاخوشم نمیاد😂😂😂😂😂

دارم شوهر استارتر رو اینجوری تصور میکنم OMG😎

ن دیگه تااین حد😂