2777
2789
عنوان

ضعیف بودن

402 بازدید | 18 پست

من ی مشکلی دارم خیلی بابتش دارم اذیت میشم . اینکه نمیتونم اصلا جلوی گریه ام رو بگیرم . تو هر شرایطی بابت کوچیک ترین مسائلی گریه میکنم و این داره منو جلوی شوهرم (تازه متاهل شدم) کوچیک میکنه . و این گریه من از رو احساسات شدیده و شایدم ضعیف بودن. . بارها تو سرم کوبیده شده اما دست خودم نیست نمیدونم چطور باید گریه ام رو کنترل کنم بارها تو بحث بخاطر گریه زیادم نمیتونم از خودم دفاع کنم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
۱
3
60%
۲
2
40%

نمیشه منم اینطورم فکرکن مامانم چندوقت پیش چقدرمهمون داشت بابحن تندگفت تو خلوتی گفت چرااینجپرپذیرایی میکنی دیک نمیخاد متاهلم

همونجازدم زیرگریه شوهرم میگفت خاکبرسربچت کنم

رنگ ولایتhaircolorist

منم همین طوریم . نه نمیدونم . تنها کاری که میکنم اینکه وقتی بحثی پیش میاد به بهانه ای میرم دستشویی تا شوهرم نفهمه وگرنه باعث تحقیرم میشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه منم اینطورم فکرکن مامانم چندوقت پیش چقدرمهمون داشت بابحن تندگفت تو خلوتی گفت چرااینجپرپذیرایی ...

من دائم بهم میگن لوس و...تازه عقد کردم و این مسئله باعث میشه مثل چوپان دروغگو دیگه ب گریه هام باور نکنن . بگن بابا این واسه هرچیز الکی گریه میکنه . واقعا خستم کرده...

میدونی چرا اینطوری...چون میخوای ضعیف باشی بقیه طرف تورو بگیرن ...نمیخوای سینه سپر کنی برینی بربقیه.. ...

اره شاید این  درست باشه  . به نظرت با افزایش اعتماد به نفس درست میشه؟

تازه وارد نی نی سایت شدم ازم نگیر زیاد وارد نیستم😂 از تنهایی بهش پناه اوردم

عزیزمممممممم باورت میشه منم تازه واردم وچیزایی ونمیدونم وحتی نمیدونم که نظرسنجی بزارم😅😅😅😅🤪🤪🤪🤪🤪

اره شاید این  درست باشه  . به نظرت با افزایش اعتماد به نفس درست میشه؟

ببین افزایش اعتماد ب نفس وقتیه که تو واقعا بخوای تغییر کنی...میدونی اصلا اعتماد ب نفس چیه؟اعتماد ب نفس ینی خود واقعیتو با تمام خوبی و نقات قوت ونقص هات و شخصیت های منفیت بپذیزی..و روی اون منفیا فکر کنی و سعی کنی بهترش کنی اون منفیارو

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
من دائم بهم میگن لوس و...تازه عقد کردم و این مسئله باعث میشه مثل چوپان دروغگو دیگه ب گریه هام باور ن ...

منم همین اتفاق افتاد برام . من احساس میکنم توی بچگی زیاد توسری خوردم به خاطر اینه .با وجود این همه فکر میکنن از محبت زیادیه که بهم شده   

من بچه وسط بودم .نمیتونستم خودم رو توی خانواده ثابت کنم البته تبعیض مادرم خیلی تاثیر داشت . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

منم همینطورم 

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
ببین افزایش اعتماد ب نفس وقتیه که تو واقعا بخوای تغییر کنی...میدونی اصلا اعتماد ب نفس چیه؟اعتماد ب ن ...

راسشتو بخای توی شرایط مناسبی نیستم . سنم واسه ازدواج خیلی کم بود . اما دیگه اتفاقیه که افتاده . من گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم . خود واقعیم باشم باز مشکل و قهر و .. به وجود میاد 

اگه  تظاهر کنم همیشه ی چیزی ته وجودم ناراحت میمونه