2777
2789

نمی‌دونم چرا همش فک میکنم اون روز نمیاد و نمی‌رسه خیلی محتاجم . یه آی یو آی نا موفق داشتم. واقعا دیگه خسته شدم از انتظار ۲۱ سالمه اما فکر میکنم تا ده سال دیگه هم نشم. میشه برام دعا کنین یا یکم روحیه بدین ناامید شدم اصن...

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

انشاالله که مادر میشی عزیزم غصه نخور گلم سال دیگه میای میگی بچم شبا بیداره نمیذاره بخوابم انشاالله

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله که مادر میشی عزیزم غصه نخور گلم سال دیگه میای میگی بچم شبا بیداره نمیذاره بخوابم انشاالله

خدا کنه ممنون عزیزم. چطور میشه غصه نخورد فقط خدا بهم صبر بده...

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
بله حتما حتما میشی. توکل کن به خدا. ناامیدی گناه بزرگیه. 

چه می‌دونم انشاالله. خیلی سخته...

10 تا صوات و 5 تا سوره کوثر خوندم دعا هم کردم برات ایشالله که به حق علی سال دیگه مادر میشی گلم❤💟😘

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

برای مادر شدنت دعا میکنم .. امیدوارم که خداوند به زودیه زود بهت فرزند سالم و صالح بده .

ممنون عزیزم منم برات حمد میخونم .واقعا به دعاتون محتاجم

عزیزم ۲۱ سالته هنوز.... مهلت بده...

چی بگم راه درمان طولانیه عزیزم صبرمم کم . مجبورم پیگیر باشم از الان برا چند سال بعد😔

10 تا صوات و 5 تا سوره کوثر خوندم دعا هم کردم برات ایشالله که به حق علی سال دیگه مادر میشی گلم❤💟😘

ممنون عزیزم دلمو شاد کردی . انشاالله. منم برات آیه الکرسی میخونم

چی بگم راه درمان طولانیه عزیزم صبرمم کم . مجبورم پیگیر باشم از الان برا چند سال بعد😔

پباده روی 

ورزش

خیلی کمک میکنه‌

بلخشیدا مشکلتون چی بود که آی وی اف کردید؟البته اگه دوست داشتی بگو