2777
2789

من سر پول گرفتن با شوهرم رو دروایسی دارم شدید روم نیست رو در رو بگم پول بگه یا با تماس فقط با پیام میگم...الان هم اومدم دو سه روزی خونه بابام شهرستان دلم میخواد پول داشته باشم اگر بچم چیزی خواست بگیرم براش..

دیشب بهش پیام دادم‌گفتم اگر میشه یه مقدار پول بریز به حسابم میخوام برم فروشگاه با دختر داییت اصلا جواب پیامو نداد و به روی خودش نیاورد ک پول میخواستی هنوزم چیزی نگفته.اینم بگم داره ن اینکه نداره.بنظرتون دوباره بهش بگم؟چی براش بنویسم؟؟مودبانه باشه.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یه چیزی بگم برم زنی ک خرج نداره ارج نداره

اگر همین طور ادامه بدی عادت می‌کنه دیگ بهت پول نمی‌ده 

هرچیزی ک نیاز داری بهش بگو میخام بخرم یا مثلاً بگو میخام برای آقامون مو بلوند کنم زنگ زدم گفته هزینش انقدره

عزیزم کلا باید یه موقعی در ارامش باهاش صحبت کنی و بگی ماهانه یه پولی به کارتت بزنه اینجوری نمیشه که

با بچه میخوای بیرون بری یه بستنی بخواد چیکار کنی؟

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
وا بهش زنگ میزدی میگفتی پیام‌داده بودم عجبه دارم لطفا برام بزن کارتم...

نمیدونم چرا روم نمیشه ...اخه یکی دوبار قبلا بهم گفته نیست به من چ ک بدم...ولی دیگ از زمان بارداریم بهم میداد پول وس دکتر و این چیزا

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

😐😐😐😐 خب وقتی خودت شاغل نیستی اشتباه می‌کنی همسرتو اینجوری عادت میدی هر هفته بگیر حتی اگه نیاز نداری 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید