2777
2789
عنوان

شام چی دارید😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 170 پست
اره 😂😂😂به قول ما لرا دو تا کلوییم😂 عهههه ایول بابا واقعا از لحاظ روحی به همچین جایی نیاز دارم ا ...

😂💔راضیم ازت لنتی«خدا لعنتت کنه امید مشکانی ک هرموق میگم راضیم ازت لعنتت میکنم😭😂»

خیلیییییی خوبه مخصوصا ب چالوک.....

ع و ض ی ی ی ی ی😕😠

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂💔راضیم ازت لنتی«خدا لعنتت کنه امید مشکانی ک هرموق میگم راضیم ازت لعنتت میکنم😭😂» خیلیییییی خوبه ...

رد.دادی# فک کنم نه نکن با خودت هنوز جوونی.....😂

دیوونه.شدیم# رفت.

عقده.ای.کی.بودیم.ما# بخدااا اره به جا منم بهش فحش بده وااای چقد حال میده........

رد.دادی# فک کنم نه نکن با خودت هنوز جوونی.....😂 دیوونه.شدیم# رفت. عقده.ای.کی.بودیم.ما# بخ ...

😐💔خدا نکشه علیرضا رو وقتی گف راضیم ازتو داده میخواسم پاشم برم تهران دونه دونه موهاشو بکنم😭😭😭

دیقا از دست کارای علیرضا فقط باید دیوونه شددددددددد😐😂😍💙

😂😂باشه

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
😐💔خدا نکشه علیرضا رو وقتی گف راضیم ازتو داده میخواسم پاشم برم تهران دونه دونه موهاشو بکنم😭😭😭 د ...

😂😂😂عاشق فازتماااا

ب_اعصابت_مثلث_باش#  

اره واقعا یه رفتاراییش ادمو کفری میکنه موافقم باهات👍

خدا ازت نگذره علیرضا ک دخترای مردمو دیوونه کردی لنتییییییی

😂😂😂عاشق فازتماااا ب_اعصابت_مثلث_باش#   اره واقعا یه رفتاراییش ادمو کفری میکنه موافقم باه ...

😂😂😂💙 

ب_ق_قرا_رفتم😂#  

ن نگو اینجوری دیه!!بچم دیشب کنسرت بوده الن خستس😑💛😂

خل_شدم_از_بس_درس_نخوندم# 😭😂