2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسي عزیزم نه اگه حبوبات خوب خیسونده شده باشه  نه  آخه من خودمم همیشه واسه شام آبگوشت درس ...

😂😂😂من دوس دارم شب درست کنم ولی چون شوهرم معدش ناراحته میترسم اذیت بشه،،،گفتم بپرسم ببینم چطوره،،ممنون که جواب دادید

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

ای وای چه بد بوده🤕 ماکه میخریم همون مخلوط بدون کالباس

خب اسمش روش بود من باید مواد اولیه اش رو میپرسیدم جوگیر شدم

چه جالب اینجا سبزیجات با مخلوط 180درجه متفاوتن🙁😒

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
😂😂😂من دوس دارم شب درست کنم ولی چون شوهرم معدش ناراحته میترسم اذیت بشه،،،گفتم بپرسم ببینم چطوره،،م ...

اهان آره عزیزم ممکنه اذیت کنه 

خواهش میکنم عزیزم 

خدایا شکرت 🙏🏻
چیز مهمی نبود.... تگ که کردی نی نی یارو گفتم حالا چرا این همه خشونت... حرف مفت زدم بابا...😂

😂😂💔

اخه ممنوعه!!!

دیشب ک ی تایپیک خود ا.  رضایی بود تا ۲۱پیش رفت هر چی تگ کردم نیومد اخرشم بیخیال شدم امروز دیدم ترکیده!!!😑😕

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨