2777
2789
داغان_طوری# 😂 اوخیییی عذاب وجدان گرفتم بخدا😪  والا امروز دوباره منو یادش انداختی.....یه م ...

😐💙 چطوری تونسی فراموشش کنی؟!

من امتحان زبان داشتم س شنبه شبش خواب دیدم رفتم کنسرتش عکس گرفتم باهاش_ارزومع😍💔_ بعد صبحش از بس بهش فک کردم تو پاسخنامه اسم علیرضا رو نوشتم مجبور شدم پاسخ نامه عوض کنم....😐😂😂😂

رفتم بعد از امتحانم تو ی سوپری اهنگ دل ب دل رو پخش کرده بود منم ذوقققق مرگ شدم 😻بعدش رفتم خونمون مامانم قاف پلی کرده بود_اصن از علیرضا خوشش نمیاد_منم اندازع غار علی صدر دهنم وا موند😂💔 کلا اون روز خیلی علیرضایی بود واسم!! کاش هروز اینجوری بود نه ماهه ک اصن از فندوم خبر ندارم خیلی اعصابم خورده بابتش😢

من هروز اهنگاشو گوش میدم ویدیو هاشو نگاه میکنم براش حرص میزنم ک الن فندوم نیستم😭😑😻😂

داخل اپارات هم الن فعالیت دارم بیکار ننشستما😁بزن ماهور طلیسچی ب اینگلیش تو گوگل  پیج اینستا و اپاراتمو میارع برات😄

مطمئنی بابات نمیزاره فن باشی؟! منم اوایل مامانم سنگ اندازی کرد بعدش ول شد فک میکر عاشقش شدم دید ن باو از ای خبرا نی!!

اره اسم خودمه😐😂💔 بچه های علیرضایی بهم میگن ماهورک😂😍✌«البت اونایی ک باهاشون خعلی فابم»

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
😐💙 چطوری تونسی فراموشش کنی؟! من امتحان زبان داشتم س شنبه شبش خواب دیدم رفتم کنسرتش عکس گرفتم باها ...

خب سخت بود فراموش کردنش برام....

ولی خب مجبور بودم جدا شدیدا عاشقش شده بودم.....باور کن الانم هستم ولی خب دیدم راه ب هیچ جا نمیبرم یکم خودمو کنترل میکنم😂

اره منم تا اهنگاش پلی میشه جایی قشنگ بغض گلومو میگیره نمیدونم یه حس خیلی عجیب....

منم اسمم ایسوداس......ماهور چ اسم خوشگلی🧡💛💛💚

سرچ کردم اسمتو دیدم بابا تو دیگه عاشق سینه چاکی😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سخت بود فراموش کردنش برام.... ولی خب مجبور بودم جدا شدیدا عاشقش شده بودم.....باور کن الانم هستم ...

پس بگو عاشقی....

خوشوقم عشقولی😁💋

ن عاشق نیسدم اما فن پیج شیش اتیشم چون رو سینگری فن زدم ک لایقه ک وقتمو براش بزارم!!!

علیرضا واقعا ادم خوبیع:)منم جای داداشم میدونمش:)💛✋

مرسی گل نظر لطفته😍😁💋

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
پس بگو عاشقی.... خوشوقم عشقولی😁💋 ن عاشق نیسدم اما فن پیج شیش اتیشم چون رو سینگری فن زدم ک لایقه ...

من از شخصیتش خیلی خوشم میاد یعنی اول شخصیتش بعد صداش

نه عاقا من جای داداشم نمیدونمش😂نگاهم نگا برادری نیست

این چشا ناپاکه خواهر ناپااااااک😂

من از شخصیتش خیلی خوشم میاد یعنی اول شخصیتش بعد صداش نه عاقا من جای داداشم نمیدونمش😂نگاهم نگا براد ...

تو دورهمی دیدمش اول....

اون اولا میگفتم اینم یکی مث بقیع خواننده هاس!!

میرم پی کارمو خوند موندم تو حس صداش و اهنگش !!!

همون شب انقد سرچ زدم راجبش تو تلگرام تا یدونه چنل پیدا کردم...اونجا من طرفدار شدم بعد ازون ی سال طول کشید تا فن پیج شم!!!

همه اهنگاشو دان کردم...صداش پرفکت شخصیتش پررررفکت همه چیش فوق العادع بود....فنش شدم تا اونجاییم ک بتونم نگه میدارمش!!!

😂😂😂😂💔

تو دورهمی دیدمش اول.... اون اولا میگفتم اینم یکی مث بقیع خواننده هاس!! میرم پی کارمو خوند موندم تو ...

چ جالب منم اوایل زیاد حتی صداشم میشنیدم برام عادی بود مث بقیه خواننده ها ولی بعد یه چنتا مصاحبشو دیدمو

حرف زدنا و طرز فکرشو واقعا به دلم نشست میدونی بعدش بود که عاشق اهنگاش شدم تو اهنگاش یه حس و حال خاصی بهم منتقل میکنه واقعا صداش خیلی زندس

ماهوووووور داری وسوسم میکنیفن پیجمو ادامه بدمااااا

😉

چ جالب منم اوایل زیاد حتی صداشم میشنیدم برام عادی بود مث بقیه خواننده ها ولی بعد یه چنتا مصاحبشو دید ...

من یدونه استوری ازش دیدم همونی ک میگف ببخشید من پارسال ب پختگی امسالم نبودم ولی نمیدونسم ک اگع عکس مامانمو بزارم ممکنه کسی ک مامانش پیشش نباشع غصش بگیرع:)))) من دیع از همونجا مطمئن شدم این شخصیت ی انسان واقعیع!!!

سر قضیع های مختلف چالوک امین فردین چمیدونم ی موقم فنای فرزین گیر دادع بودن بهمون اصن چرا دور بریم اخرین مصاحبشو دیدی با تی وی پلاس؟! چون گفتع بود ساسی هنرمندع چون مردم دوسش دارن ی شری ب پا کرد تی وی پلاس بچا اتحاد زدن پستشو حذف کردن!!!

سر قضیه انتخاب۱۴۰۰ ما هرچی رای میدادیم علیرضا کمتر میشد اخرشم بردیم ولی علیرضا....(((:ب خاطر همایون شجریان کشید کنار  علیرضا از شهرتش ک هیچ حتی از ابروشم گذش!!سر همینم ماکانیا ریختن تو سرمون!!!

میتونی بری ببینی تو صفحع اپاراتم:)

بهم بگو ی همچین ادمی لایق نیست ک دورش بگردی؟!😍 

ادیت بزنی براش....؟!

ب همع معرفیش کنی؟!

فک نکن چون فنشم اینو میگم من چهار ساله ک تو فندوم هستم این ۴سال....فوق العاده بود...‌فوق العاده....💙

من یدونه استوری ازش دیدم همونی ک میگف ببخشید من پارسال ب پختگی امسالم نبودم ولی نمیدونسم ک اگع عکس م ...

اره......دقیقا خیلی هم دقت میکنه به حرف زدناش.....

ولی خب نامردا حسودن دیگه .....همه حرفاش عین حقیقته ...‌‌‌....علیرضا با این که خیلیاااا سعی داشتن و دارن جلو پیشرفتشو بگیرن ولی حتی با این وجود سعی نکرده سینگر خاصیو تخریب کنه......‌حتی دشمناش....‌این ویژگیش خیلی تو چشممه😍

انتخاباتم  اصلا دیگه همش حاشیه بود ...... اره طرفداراش واقعا ترکوندن واقعا.....ولی خب علیرضا نیازی به اثبات نداره

بقولا چیزی ک عیان است چ حاجت ب بیان است ......

اره......دقیقا خیلی هم دقت میکنه به حرف زدناش..... ولی خب نامردا حسودن دیگه .....همه حرفاش عین حقیق ...

اوهوم!!! موافقم😉🌠

ولی من اصلا دلم نمیخواد ک ی همچین خواننده ای بی فن بمونه....حس میکنم حتی اگه کل ایرانم طرفدارش باشع بازم کمشه....😍😊😶

هر چند من چن تا فن پیج از المان و امریکا و روسیه هم میشناسم ک دورگن«مث انوییل مهلم پور»ک فن دارن!!!!

جو فندوم خیلی خوبه هر روز ک میگذره افراد بیشتری جذب علیرضا میشن همین هفته پیش منو بچا حدودا پنج نفرو فرستادیم روبیکا ک از ممدی کد بگیرن😂😂😂💔(محمد سریزدی)

بچا میگن میخواد بره از ایران ولی خودش تو مصاحبش گف من اینجا بزرگ شدم و متولد شدم برای همینجام میخوام افتخار افرینی کنم!!!

اصن از علیرضا بهتر نیست اخلاقیاتش واقعا منحصر ب فرده!!!💓

اوهوم!!! موافقم😉🌠 ولی من اصلا دلم نمیخواد ک ی همچین خواننده ای بی فن بمونه....حس میکنم حتی اگه کل ...

موافقم باهات.....اره منم اگه امسال قبول شدم ک همین تابستون میام😉اگه هم نه......سال بعد انشاالله......

خدا نکنه بره......خودش ک همیشه میگه من تو این خاک ب دنیا اومدم و همینجا هم کارمو ادامه میدم فک نکنم بره.......

موافقم باهات.....اره منم اگه امسال قبول شدم ک همین تابستون میام😉اگه هم نه......سال بعد انشاالله.... ...

😍❤ایول!!!

من ک نمیزارم سال دوم امسال هر جا شد میرم!!! اگ دولتی نشد میرم امام صادق این نه ماه اندازه صد سال برام گذش...😑💔😢

من اگرم خواس بره ی مینی بوس میگیرم رفقای علیرضایبمو میبرم تهران ب علیرضا میگم نمیزاریم پات ب فرودگاه برسه با چماق میوفتیم ب جونش😂😂😂😂💔 نیگا تیپشو 😍😎😋

😍❤ایول!!! من ک نمیزارم سال دوم امسال هر جا شد میرم!!! اگ دولتی نشد میرم امام صادق این نه ماه انداز ...

موفق باشی.....💚💛🧡.....من باید برسم به هدفم چ امسال چ سال دیگه......به منم خیلی سخت گذشت با هزار جور مشکل دست و پنجه نرم کردم......ولی خب وایسادم و جنگیدم.......‌....

😂😂😂بخدا رف هر کشوری میرم همونجا طاقت ندارم

میگم ماهور این عکس این دختره باهاش نسبتی نداره؟زیرش نوشته رفتار غیر اخلاقی علیرضا طلیسچی