2777
2789
عنوان

نه تو رو خدا جوابمو بده 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

دلبردلبرم دلبر

تاج سرم دلبر

فکرت نمیگذره ازسرم 😉

یارویاورم دلبر

همه باورم

تنهاتوهستی همه کسم💃💃💃

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@__delbar__  تو همه ذهنمو امروز در گیر کردی من هر بدی هم بهت کرده بودم حقم اینجوری نبود که از لیست دوستات حذفم کنی حداقل یه فرصت بهم می‌دادی

باش حالا که نمی خوای اوکی خداحافظ دوست بی معرفتم

انشالله که موفق و سربلند باشی 

ولی من هیچ بدی به تو نکرده بودم 🥺 دلم گرفت اینجوری گفتی 🥺🖐️

خدانگهدارت 

@__delbar__    

زهرا جونم اونطرف جوابت رو دادم.

عزییییزم قربون دل مهربونت برم ببخشید❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@__delbar__     خب مگه دل آدم مسافر خونه ست که آدما بیان و برن 🥺 🥺 سپیده باهام حرف بزنم ...

بخدا انلاین نبودم ببخشید

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@__delbar__    تو همه ذهنمو امروز در گیر کردی من هر بدی هم بهت کرده بودم حقم اینجوری نبو ...

بخدا بخدا بخدا انلاین نبودم.

به جون جفتمون تازه اومدم.

بعدازظهر فقط یه لحطه اومدم اونطرف جوابتو دادم.

ببخشید عزیزم اونطرف کامل برات توضیح دادم.

زهرا جونم اونطرف جوابت رو دادم. عزییییزم قربون دل مهربونت برم ببخشید❤

سلااااممم😍😍😍😍😍😍

خب من دلم هزار تا راه رفت 🥺🥺 

کدوم طرفو میگی  😂

ببخشید نپرسیدم آخه حس کردم حالت خوبه آنقدر درگیر اون بودم که حواسم به هیچکس نبود 🥺 ببخشید واقعا 

بیا صحبت کنیم اروم شی 

هر چی دوست داری بهم بگو 

شرمنده نپرسیدم ، ببخشید بخشید جبران میکنم 😜 وااییی سپیده خیالم راحت شدم 😍

سلااااممم😍😍😍😍😍😍 خب من دلم هزار تا راه رفت 🥺🥺  کدوم طرفو میگی  😂 ببخشید نپرسیدم ...

سلام سلام😘😘

ببخشید شرمندم❤❤

گفتینو رو میگم😂😂😂

نه اصلا تقصیر تو نیست اخه من هی داشتم خودمو میزدم به خنده و اینا اصلا از کجا باید میفهمیدی تو.

من هفت و هشت میام میحرفیم عشقم مرسیییی.

ببخشید شرمنده ام بازم😘😘❤❤❤