ingenious مدیر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2889 عنوان نه تو رو خدا جوابمو بده 🥺🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست @__delbar__ آخه من نمی دونم چی شده از چی ناراحت شدی سپیده خودت همیشه میگی نباید قضاوت کنیم الان من نمی دونم چی شده لطفا بهم بگو حق دارم بدونم خب من دوست دارم 🥺🥺🥺ببخشید بخشید بخشید شرمنده شرمنده اگه ناخواسته ناراحتت کردم بهم بگو شاید تو اشتباه برداشت کردی یا واقعا من مقصر بودم سپیدههههه 1400/03/20 | 21:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24303 دلبردلبرم دلبرتاج سرم دلبرفکرت نمیگذره ازسرم 😉یارویاورم دلبرهمه باورمتنهاتوهستی همه کسم💃💃💃 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ingenious مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2889 @__delbar__ خب مگه دل آدم مسافر خونه ست که آدما بیان و برن 🥺 🥺 سپیده باهام حرف بزنم لطفا لطفا لطفا لطفا
ingenious مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2889 @__delbar__ @__delbar__ @__delbar__ @__delbar__ بایدبگیچرا چی شده سپیده اینجوری فقط منو ناراحتکردی اصلا هم با خاطره خوش حساب نمیشه
ingenious مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2889 @__delbar__ بیا لطفا حرف بزنیم🥺 من غلط کردم اصلا خوبه؟
ingenious مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2889 @__delbar__ سپیده 🥺🥺 گناه میکنی اینجوری باهام رفتار می کنیا 🥺🥺
ingenious مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2889 @__delbar__ تو همه ذهنمو امروز در گیر کردی من هر بدی هم بهت کرده بودم حقم اینجوری نبود که از لیست دوستات حذفم کنی حداقل یه فرصت بهم میدادیباش حالا که نمی خوای اوکی خداحافظ دوست بی معرفتمانشالله که موفق و سربلند باشی ولی من هیچ بدی به تو نکرده بودم 🥺 دلم گرفت اینجوری گفتی 🥺🖐️خدانگهدارت
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 @__delbar__ زهرا جونم اونطرف جوابت رو دادم.عزییییزم قربون دل مهربونت برم ببخشید❤ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 @__delbar__ سپیده جان بیا ممنون عزیزم مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 @__delbar__ خب مگه دل آدم مسافر خونه ست که آدما بیان و برن 🥺 🥺 سپیده باهام حرف بزنم ... بخدا انلاین نبودم ببخشید مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 @__delbar__ تو همه ذهنمو امروز در گیر کردی من هر بدی هم بهت کرده بودم حقم اینجوری نبو ... بخدا بخدا بخدا انلاین نبودم.به جون جفتمون تازه اومدم.بعدازظهر فقط یه لحطه اومدم اونطرف جوابتو دادم.ببخشید عزیزم اونطرف کامل برات توضیح دادم. مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
ingenious مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2889 زهرا جونم اونطرف جوابت رو دادم. عزییییزم قربون دل مهربونت برم ببخشید❤ سلااااممم😍😍😍😍😍😍خب من دلم هزار تا راه رفت 🥺🥺 کدوم طرفو میگی 😂ببخشید نپرسیدم آخه حس کردم حالت خوبه آنقدر درگیر اون بودم که حواسم به هیچکس نبود 🥺 ببخشید واقعا بیا صحبت کنیم اروم شی هر چی دوست داری بهم بگو شرمنده نپرسیدم ، ببخشید بخشید جبران میکنم 😜 وااییی سپیده خیالم راحت شدم 😍
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 سلااااممم😍😍😍😍😍😍 خب من دلم هزار تا راه رفت 🥺🥺 کدوم طرفو میگی 😂 ببخشید نپرسیدم ... سلام سلام😘😘ببخشید شرمندم❤❤گفتینو رو میگم😂😂😂نه اصلا تقصیر تو نیست اخه من هی داشتم خودمو میزدم به خنده و اینا اصلا از کجا باید میفهمیدی تو.من هفت و هشت میام میحرفیم عشقم مرسیییی.ببخشید شرمنده ام بازم😘😘❤❤❤ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
ingenious مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2889 سلام سلام😘😘 ببخشید شرمندم❤❤ گفتینو رو میگم😂😂😂 نه اصلا تقصیر تو نیست اخه من هی داشتم خودمو می ... سپیده من گفتینو تو رفتم چیزی نیست 😟