نمیتونم بقران هیچی درست نمیشه همه چی بدتر میشه همیشه خدا مریضم خسته شدم از درد کشیدن از حرف بقیه
اجازه دارم بپرسم چه مشکلی؟ کی تو این دنیا سختی نکشیده؟ توهم یه خدایی داری دیگه یه روزی باید تموم بشن ..اگه اراده داشت باشی چیزی به نام کم اوردن انسان نداریم میتونی بجنگی کم کم درستشون کنی اگه درست نشدن فاصله بگیر و رهاشون کن
یه مریضی افتاده به گردنم ولم نمیکنه شوهرم همش غر میزنه دیشب گفتش من باید تا آخر عمر بمونم تو حسرت بچه گفتم برو یه زن دیگه بگیر گفت آره به همین آسونیه انگار بعد من چند روز پیش به مادرو پدرش گفتم اینطوری پول نداره گفتم یکم قرض بدن شوهرم اومد دعوا راه انداخت چرا گفتی سرم کلی داد زد خودمم از درد کشیدن خسته شدم دوست دارم تموم اش کنم میخوام از بالکن بپرم تموم شه
یه مریضی افتاده به گردنم ولم نمیکنه شوهرم همش غر میزنه دیشب گفتش من باید تا آخر عمر بمونم تو حسرت بچ ...
هزار تا راه هست این همه ادم مشکل نازایی دارن حل میشه الهی قربونت برم منم گریم گرفت میفهمم سخته با شوهرت حرف بزن بگو من درد میکشم این حرفارو بم میزنی کاش میتونستم کاری کنم برات نذر میکنم برات به امام زاده که خیلی بهش ارادت دارم امیدوارم مشکلت حل بشه خواهر گلم 😢❤
خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته