2777
2789
عنوان

میخوام ازتون خداحافظی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست
راحت میشم از این زندگی لعنتی

همه ما مشکل داریم یه روز تموم میشه به خدا روزای خوبم میاو دوس دادی درد دل کنی ؟

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
با خودکشی‌کردن مشکلاتت حل‌ میشه؟ بخاطر چه مشکلی؟ چرا منتظر نمیمونی شجاعت و قو بودنتو نشون بدی؟  ...

نمیتونم بقران هیچی درست نمیشه همه چی بدتر میشه همیشه خدا مریضم خسته شدم از درد کشیدن از حرف بقیه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم بقران هیچی درست نمیشه همه چی بدتر میشه همیشه خدا مریضم خسته شدم از درد کشیدن از حرف بقیه

اجازه دارم بپرسم چه مشکلی؟ کی تو این دنیا سختی نکشیده؟ توهم یه خدایی داری دیگه یه روزی باید تموم بشن ..اگه اراده داشت باشی چیزی به نام کم اوردن انسان نداریم میتونی بجنگی کم کم درستشون کنی اگه درست نشدن فاصله بگیر و رهاشون کن

فک کردی همه سالمن من خودم 19 سالم هست از بچگی الرژی وحشتناک داشتم الانم دوباه شروع شده مامانم 37 سالشه میخواد رحم رو کلا تخلیه کنه قند فشار خون داره 😐

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
مشکلت چیه گلم 

یه مریضی افتاده به گردنم ولم نمیکنه شوهرم همش غر میزنه دیشب گفتش من باید تا آخر عمر بمونم تو حسرت بچه گفتم برو یه زن دیگه بگیر گفت آره به همین آسونیه انگار بعد من چند روز پیش به مادرو پدرش گفتم اینطوری پول نداره گفتم یکم قرض بدن شوهرم اومد دعوا راه انداخت چرا گفتی سرم کلی داد زد خودمم از درد کشیدن خسته شدم دوست دارم تموم اش کنم میخوام از بالکن بپرم تموم شه

یه مریضی افتاده به گردنم ولم نمیکنه شوهرم همش غر میزنه دیشب گفتش من باید تا آخر عمر بمونم تو حسرت بچ ...

کلی روش برا بارداری اومده چرا اینقد تو نااامیدی اخه ..اگه میبینی مشکل شوهرت فقط بچست خودتو درمان کن توکل به خدا ..اگر بهونه دیگه ای داره و خانوادت حمایتت میکنن فوووقش جدایی کشتن اخه چرا 

یه مریضی افتاده به گردنم ولم نمیکنه شوهرم همش غر میزنه دیشب گفتش من باید تا آخر عمر بمونم تو حسرت بچ ...

هزار تا راه هست  این همه ادم مشکل نازایی دارن حل میشه الهی قربونت برم منم گریم گرفت میفهمم سخته با شوهرت حرف بزن بگو من درد میکشم این حرفارو بم میزنی کاش میتونستم کاری کنم برات نذر میکنم برات به امام زاده  که خیلی بهش ارادت دارم امیدوارم مشکلت حل بشه خواهر گلم 😢❤

کلی روش برا بارداری اومده چرا اینقد تو نااامیدی اخه ..اگه میبینی مشکل شوهرت فقط بچست خودتو درمان کن ...

دارم به جدایی فکر میکنم

هزار تا راه هست  این همه ادم مشکل نازایی دارن حل میشه الهی قربونت برم منم گریم گرفت میفهمم سخته ...

میدونی دیسک کمر شدید دارم کاش بجای این درد نازا بودم باز درمان داشت این لعنتی هیچ درمان قطعی نداره

خب پس یکم قوی تر ..میتونی با شوهرت صحبت کنی بگی که خودتم ناراحتی اگه تحملشو نداره جدایی اگرم راه میا ...

فقط داره حالم مو بدتر میکنه همین