2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهری ؟ 🥺

نه 🥺🥺💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قهر نباش 🥺🥺💔

نیستم تو قهری؟! 🥺💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نچ نیستم 💜😁 خوبی دیگه ؟

اهوم 🥺 تو خوبی؟ 🥺💜🌸

این بنظرت قشنگه؟؟؟؟🙄🙄

اره خیلی خوشگله به نظر تو نیست🙄🙄🙄🙄

خدا جون باور کن, ادای حال بدارو درنمیارم واقعا حالم بده😔 دوستان میشه یه حس ششمی کمکم کنه سوال دارم ممنون میشم واقعا 😍
سوگند خوشگلتره

حالا سلیقه ای دیگه این به نظرم خیلی جیگره فقط بینیش عمله اونم تابلو نیست چشماشم عالیه 

خدا جون باور کن, ادای حال بدارو درنمیارم واقعا حالم بده😔 دوستان میشه یه حس ششمی کمکم کنه سوال دارم ممنون میشم واقعا 😍
2790
2778
2791
2779
2792