2777
2789
کشور فوق العاده گرونیه فکرنکنم کسی اونجا زندگی کنه مگه اینکه چنددهه پیش مهاجرت کرده باشن اونجا

شاید گرون باشه ولی درآمد بالایی هم داره درضمن اگه بشه از طریقی رفت که یه اقامت هم بگیری که دیگه نور علی نوره

شاید گرون باشه ولی درآمد بالایی هم داره درضمن اگه بشه از طریقی رفت که یه اقامت هم بگیری که دیگه نور ...

فکرکنم دیگه به خارجیا اقامت دائم نمیدن مگه اینکه با یه قطری ازدواج کنی که عربای پولدار قطر براشون افت داره با ایرانیا ازدواج کنن

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فکرکنم دیگه به خارجیا اقامت دائم نمیدن مگه اینکه با یه قطری ازدواج کنی که عربای پولدار قطر براشون اف ...

نه عزیزم با ویزای کاری 2، 3 یا 5 سال میشه اقامت گرفت و در آینده هم میشه تمدید کرد

نه عزیزم با ویزای کاری 2، 3 یا 5 سال میشه اقامت گرفت و در آینده هم میشه تمدید کرد

منم گفتم دیگه اقامت دائم نمیدن باید هر چند سال یه بار تمدید کنی 

ممکنه یه اتفاقی چیزی بیفته بازی دربیارن دیگه تمدید نکنن

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
فکرکنم دیگه به خارجیا اقامت دائم نمیدن مگه اینکه با یه قطری ازدواج کنی که عربای پولدار قطر براشون اف ...

کلا کشورهای عربی اقامت دائم نمیدن همه رو باید تمدید کنید؛ پاسپورت هم نمیدن

کلا کشورهای عربی اقامت دائم نمیدن همه رو باید تمدید کنید؛ پاسپورت هم نمیدن

آره میدونم

شاید گرون باشه ولی درآمد بالایی هم داره درضمن اگه بشه از طریقی رفت که یه اقامت هم بگیری که دیگه نور ...

آره وضعیتش خوبه حتی با اقامت کوتاه مدتم خیلیا زندگیشون واقعا زیرورو شده