2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 19 پست
چن تا بی بی چک از مارکای مختلف امتحان کن

امتحان کردم دو سه روزکه از موعدم گذشته بود همش هاله کمرنگ مینداخت اما الان کلا منفی میشه او هاله هم نمیندازع😢

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
امتحان کردم دو سه روزکه از موعدم گذشته بود همش هاله کمرنگ مینداخت اما الان کلا منفی میشه او هاله هم ...

خب آزمایش خون‌بده 

احتمالش هس بی بی چک نشون نده 

اینجوری تکلیفت مشخص میشه

اخه خیلی تاخیر داشتی

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب آزمایش خون‌بده  احتمالش هس بی بی چک نشون نده  اینجوری تکلیفت مشخص میشه اخه خیلی تاخی ...

اره فک کنم ازمایش برم از بلاتکلیفی بهتره میخوام تا بیست روز تاخیر صبر کنم بعد برم اخه میدونی من ترشحات تخمک گذاریم خیلی دیر دیدم همین ی هفته پیش دیدم یعنی امکان داره تخمک گذاریم اینقد دیر بوده باشه در ضمن من فقط اینماه ترشحات تخمک گذاریو دیدم قبلا هیچ وقت نداشتم ماه های قبل 

حتما استرس داری و همش به بارداری فک میکنی البته منم روز موعدم بی بی منفی بود یه هفته بعد هم هااله خ ...

بی بی تونو دیدم واقعا خیلی کمرنگه هاله ش الان پر رنگ شده پری هاتون منظم بود علائم چی داشتین تورو خدا یکم راهنماییم کنین ممنون میشم در ضمن خدا نی نی تونو حفظ کنه به نی نیت بگو برا منم دعاکنه خدا ی خوشگل مث خودشو به منم بده

بی بی تونو دیدم واقعا خیلی کمرنگه هاله ش الان پر رنگ شده پری هاتون منظم بود علائم چی داشتین تورو خدا ...

فداتبشم میدونم چقد دلت بچه میخواد فقط استرس رو بذار کنار بخدا شاید باورت نشه من سر بارداری اولم انقد استرس و ابنجور جیزا داشتم حامله نمیشدمرفتم دکتر بهم گفت اولین شرط اینه استرس رو بذاری و کنار و اصلا به این فک نکن که اینماه چی میشه حامله میشم یا نه 

تنبلی هم داشتم بعد دو ماه حامله شدم اینسری هم اصلا به بارداری فک نمیکردم حتی قرص اورژانسی هم خوردم ولی حامله شدم

تو هم بیخیال باش و استرس نداشته باش امیدوارم که به زودی زوددامنت سبز میشه 💚💚💚

من روز موعدم بی بی منفی بود و بعد یه هفته هاله خیییلی کمرنگکه فقط خودم میدیدم افتادفرداش رفتم ازمایش که بتام خییییلی پایین بوددکتر گفت ازمایش مجدد بدم که هنوز نرفتم منتظرم یکم بگذره بعدبرم