2777
2789
عنوان

سابلیمینال

155 بازدید | 17 پست

سلام دوستان لطفا بیایین بگین از سابلیمینال نتیجه گرفتین ؟ 

سابلیمینال یعنی : فایل های صوتی ای که با گوش دادنش باعث ورود به ناخودآگاهتون میشه و باعث تغییر در هر زمینه ای

مثل: زیبایی    رنگ چشم     شغل  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من فقط میخوام واسه مژه استفاده کنم یه نفر استفاده کرده بود میگف سردرد اینا هیچی پیش نیومد ولی تو ...

سلام ببخش بی اجازه اومدم

اونجا نی نی یار میبینه

من تمام تاپیک هات رو گزارش میزنم

توهم همه ی تاپیکهتمو میزنی؟

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
با گزارش زدن تاپیک ها پاک میشه 

باید ۱۰ نفر بزنن

من اینجوری پاکشون میکنم

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
اها  باش گزارش میزنم

همرو بی زحمت بزن 

منم همرو برلت میزنم