2789
عنوان

🌿چله کلیمیه🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 13291 بازدید | 562 پست
سلام دوستان  صبحتون بخیر گفتم اگه دوست داشته باشید نماز یک شنبه ذی القعده رو بخونید نماز بزرگ ...

سلام عزیز دلم ممنون از اطلاع رسانیت گلم💛💙💚

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

@عاشق__خنده     @ژیناگلمن     @عااااااشق       @جیگرمام ...

سلام 

مرسی تگ کردی

اگه بتونم میخونم

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@خانومم     عزیزدلم استارتر گفتن ذکر لا اله الا الله باید روزی ۱۰۰۰ مرتبه خونده بشه .&nb ...

خیلی دوست داشتم شرکت کنم ولی یادم نبود چند روز دیگه واکسن بچمه خیلی مشغول میشم میترسم بمونه گردنم عزیزم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
سلام دوستان  ظهرتون بخیر گفتم اگه دوست داشته باشید نماز یک شنبه ذی القعده رو بخونید نماز بزرگ ...

سلام خیلییییییی ممنون که صدام زدین ان شاءالله حاجت روا شین 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
سلام دوستان  صبحتون بخیر گفتم اگه دوست داشته باشید نماز یک شنبه ذی القعده رو بخونید نماز بزرگ ...

ممنون،چله رو که شروع کردم نمازشم میخـونم😍😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
‍  @manimah ‍  @حنا70 ‍  @آناتا ‍  @nazanin36 ‍  @نگین9331 ‍  ...

سلام عزیزم چی میخواین بخونین 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
@دل_دریاییم     @dokhi_goli     سلام دوستان گفتم اگه دوست داشته باشید نماز ...

سلام ممنونم عزیزم

تا حالا نخوندم این نمازو بلد نیستم

از مفاتیح یا نت نگاه میکنم میخونم.

ممنونم بابت تاپیک خوبت😍🤗

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
دیگه مسافرت تموم شد دیروز برگشتم.... جات خالی خیلی خوب بود و شلوغ اصفهان بخصوص جاهای دیدنی.......آد ...

ای جانم درستشم همینه پول برا خرج کردنه از نظر مننن  

هیییییق خوشبحالت من دوساله هیچ جا نرفتم😐💔

اصفهان میگن خیلی قشنگه امیدوارم بهت خوش گذشته باشه ننه    

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ای جانم درستشم همینه پول برا خرج کردنه از نظر مننن     هیییییق خوشبحالت من دوساله هیچ جا ...

از نظر منم همینه پول خرج کردن اما باید پول باشه که خرج کرد  اگه دیگه بگم پول........... بابام از خونه میکنم بیرون  

اصفهان خیلی خوبه حتما برو عالیه عالی....................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
از نظر منم همینه پول خرج کردن اما باید پول باشه که خرج کرد  اگه دیگه بگم پول........... بابام ا ...

هییییییق من تا حالا نرفتم اصفهون  

ای جانم انشاالله سری بعد با خانواده برین

منم میبریناااااا

ناسلامتی من نوه خونوادم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯