2789
عنوان

🌿چله کلیمیه🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 13291 بازدید | 562 پست

سلام آبجی های گلم وقت بخیر ببخشید مزاحمتون میشم این تاپیک خیلی مفید هست لطفا دوستانتون رو صدا بزنید خیلی ها حاجت دارن گرفتارن

از 22 خرداد شروع کنید. یدونه رو از گزینه هارو انتخاب کنید و به نیت حاجت دلتون بخونید تا 40 روز

@شیداr  

@دارچینم  

@مامان،دوتاآلوچه  

@دختربارونی66  

@سارینوسورنا  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جون خوبی عزیزم. ببخشید دخالت می کنم...حیفه شرکت کن یکی رو انتخاب کن واسه سلامتی خودت و بچه ...

سلام عزیزم 

من خودم یه چله برداشتم 

میدونم دیکه به این نمیرسم

خیلی ممنون که به فکرمی 💐

اما میترسم نتونم بخونم بمونه گردنم‌

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت💞💞💕💕 قبول باشه💙💚💛🌻 ان‌شاءالله که حاجت روا بشی گلم 🤲🤲 التماس دعا🙏🙏🙏🌻

ممنونم عزیزم

الهی شما و همه اعضای این تاپیک هم حاجتروا بشید

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
سلام عزیزم عصر بخیر ان‌شاءالله حاجت روایی همه

آبجی فدات ببخشید اگر میشه از تاپیک خودت اسم کپی کن از صفحه 3 به بعد 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6267824/ذکر-صلوات-ویژه-ماه-مبارک-رمضان?page=3

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
قربونت💞💞💕💕 قبول باشه💙💚💛🌻 ان‌شاءالله که حاجت روا بشی گلم 🤲🤲 التماس دعا🙏🙏🙏🌻

راستی آبجی این چله رو باید از کی شروع کنیم؟

از روز اول ذی الحجه؟

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

سلام آبجی های گلم وقت بخیر ببخشید مزاحمتون میشم این تاپیک خیلی مفید هست لطفا دوستانتون رو صدا بزنید خیلی ها حاجت دارن گرفتارن

از 22 خرداد شروع کنید. یدونه رو از گزینه هارو انتخاب کنید و به نیت حاجت دلتون بخونید تا 40 روز

@elahemilany98

@nazila_taji

@newsha_

@افسانه67

@چمنگل  

سلام آبجی های گلم وقت بخیر ببخشید مزاحمتون میشم این تاپیک خیلی مفید هست لطفا دوستانتون رو صدا بزنید ...

سلام گلم چشم نگاه میکنم چله برمیدارم....عزیزم به دعات احتیاج دارم دیروز برادرم مسموم شد هوشیاریش اومد پایین خدا خیلی رحم کرد الان بهتره ولی هنوز حالش خوب نشده شما رو به دل پاک فاطمه زهرا براش دعا کنید سلامتیش بدست بیاره و مشکلش حل بشه😭😭😭😭😭😭😭😭

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖

@naza1234nin

@پاییزه۰۰

@قمرعقرب_طوری

@ارنست

@رویاااایی۷۶  

سلام آبجی های گلم وقت بخیر ببخشید مزاحمتون میشم این تاپیک خیلی مفید هست لطفا دوستانتون رو صدا بزنید ...

ابجی گلم زمان شروع این چله از کی هست 

چون استارتر چیزی نگفته

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙