2777
2789

چرا وقتی یکی از بدبختی هاش میگه همه باور میکنن

ولی یکی از خوشبختی هاش میگه همه میگن دروغ گو

چرا فک میکنید همه کسایی که اینجا هستن بی کار و علاف و فقیر هستن؟ چرا وقتی میفهمید یکی پزشکه معلمه پولداره یا تاجره فک میکنید دروغ میگه؟؟؟؟؟

چرا همدیگه رو تحریک میکنید و باعث میشه توهین بهتون بشه و فقط با چن تا کامنت و تاپیک قضاوت میکنید؟ کلی حرف میگید؟

من بد حرف زدم بعضی وفنا درسته. ولی خودشون باعث شدن.

الان چرا ی آدمی که اصلا من و نمی شناسه به من بگه بی شخصیت و بی فرهنگ و... اینا خیلی حرفای بدی هستن‌. هر کسی شخصیت داره غرور داره.

واقعا بعضیا اون قدر خوش قلبن قشنگ حرف میزنن که آدم انرژی میگیره . ولی بعضیا...

من هیج وقت فخر فروشی نکردم هیج وقت پز ندادم‌.

من دانشجو پزشکی هستم. آخه تحفه هم نیست. چرا باید پز بدم؟؟؟؟؟ خیلیا از من سر تر هستن. خیلیییییییا. 

من اینجا پول میگیرم؟ من و اینجا کسی میشناسه؟

چه سودی داره که دروغ بگم؟

چرا باید دروغ بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرام.باش.مادر😐#  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

ببین خانم گل ، حرفهای هر کسی از درون و دل افراد بیرون میاد و نشون دهنده ی شخصیت فرد هست ، بنظرم اصلا نباید ناراحت شد و اهمیت داد که دیگران چی میگن ، مهم اینه که ما در نزد خودمون و خدامون کی هستیم و چه جایگاهی داریم ، دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
واقعا گاهی ی چیزی میشنونن جوری تفسیرش میکنن آدم هنگ می‌کنه

من فقط خواستم از خانم های متاهل ی راهنمایی برای بعد عروسی بگیرم

خونه مون رو گفتم

یکی گفت الان با این تاپیک میخوای دل اونایی که خونه ندارن و خون کنی؟؟؟؟؟ بعد همه چی از اونجا شروع شد

اگه واقعا این طور باشه و یکی آه بکشه میدونی چ تاثیر بدی داره تو زندگی من

چرا باید پز بدم؟؟؟؟