2777
2789
عنوان

چقد بعضیا عقب موندن بخدا فقط گزارش زدن بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 42 پست

یه مشکل این تاپیکا اینه تو اینجا نوجوون خیلی زیاد شده 

و هرکس بع سهم خودش باید حواسش باشه هرسوالی را نپرسه اگه واقعا مشکل داره یه پزشک بره و راهکار بگیره 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا اهل گزارش نیستم 

ولی خدایی بعضی تاپیکایی که مثلا طرح مشکل و راهکار خواستنه، مشخصه استارترش مرده و تو قالب اکانت یه زن اومده با جزئیاااااااات تاپیک میزنه و مثلا#  سوالشو–مشکلشو مطرح میکنه.

بعضیا مریض و سرخورده‌ی جنسی‌ان عزیزم. کم هم نیستن اینجا متاسفانه

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

بعضی از تاپیکا به قول شما عنوانش مشخصه و دقیقا چون کاملا محتواش معلومه باید گزارش بخورن. فراموش نکنیم که سایت خواننده خاموش کم سن و سال هم داره و در مقابل اونا فعلا تنها راهکار، رویکرد حذفیه.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

بنظرم کار اوناهم خیلی اشتباهه خب اگه بیکار نیستی یا خودت از تاپیک جنسی خوشت نمیاد که نمیای تو تاپیک هوم؟

ولی بنظرم کسی که این تاپیک رو میزنه و کسایی که ازش دفاع میکنن و میگن خب سوال داره هم خیلی اشتباه میکنن چون قانون این سایت از بدو ورود همه مشخص شده و تاپیک جنسی ممنوعه پس نباید زده بشه حالا هرچقدرم سوال مهمی باشه