2777
2789

بزار

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوف بابا اون خودش عکساشو ت فضای مجازی میذاره

خب بذاره بتوچه میذاره تو صفحه اینستاش ن ک تو ی سایت عمومی خجالت بکشید کلاه شرعی میگذارید سر خودتون میگیذ طرف تو مجازی گذاشته

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

😑😐😑😐

وات؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره دوباره 

حریم خصوصی براتون تعریف شده ؟؟

هم شما هم بقیه که نظر میدن که اون بنده خدا ژستش خنده داره 😐😐😐 

عکس خودتون بود اشکال نداشت ولی دختر خالتون مشکلی نداره که عکسشو برای تمسخر بزارید ؟

کاش بجای  بزار بزار و کوکو به حریم خصوصیه افراد احترام بزاریم و فقط کنجکاویه خودمونو اولویت قرار ندیم🤦‍♀️

نمیزاری برم

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
خب این بچه مچه ها اینجور خودشونو چس میکنن

توهین؟؟؟؟؟؟

نکه بقیه دهه ها عاقل و بالغن 

تو هرنوع دهه ای خوب و بد و عاقل و مسخره هم هس 

ی زمانی هم ب شما ک عاقل و بالغ بودین اینارو میگفتن

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من♡دل من داند و من دانم و دل داند و من