2777
2789
عنوان

پیکیه بهم پیام داد

293 بازدید | 42 پست

سلام ‌دوستان.بیاید بگید من چیکار کنم

من پریروز یه بسته داشتم .و چون عجله داشتم شماره اون اقارو از۱۸۰۰گرفتم بهشون زنگ زدم و ادرس دقیقو بهش داد .بسته رو که اورد یه نگاهی کرد .نگاهش یجوری بود

و ایشون رفتن.من صبح که بیدار شدم پیام اومده بود که سلام من همون پیکیم ساعت کاری مغازتون کیه و من بهشون تو وات که پیام داده بودن گفتم

ایشون من هرچی میخواستم کش ندم .هی صحبت میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دیگه

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

بگو

خب؟

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

😂😂😂😐

یبار من تو دانشگاه میخاسم به اژانس بزنگم ی شماررو بد گرفتم ی پسر برداش گفتم ماشین میخام

گف اشتباه گرفتین ولی ماشین دارم در خدمتتونم😐😐😐بعد اون هی پیام میداد بلاک میکرذم میومد تل 

وات

اس

😂😂😂😂😂😂چرا سیریشن این بشر ها

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️