2777
2789
عنوان

سلام چه آرزویی دارید من الان حرم هستم بگید تا دعا کنم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 171 پست

دوستان گلم میشه برای سلامتی من و همسرم و بچه های آیندم دعا کنید ؟؟؟ هرکی دلش شکسته برام دعا کنه 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه دعا کنید همسرم همیشه تا آخر عمر نسبت بهم وفادار بمونه 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
@دخترخودساخته7     @مائده6525221     و سلامتی گل پسرشون @درمسیرخدا   ...

ممنون عزیز دلم✨🤍🌹🌹🌹

استارتر عزیز دعا کن به خواسته دلم برسم حیلی برام مهمه انشالله حاجت روا بشی

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
ممنون عزیز دلم✨🤍🌹🌹🌹 استارتر عزیز دعا کن به خواسته دلم برسم حیلی برام مهمه انشالله حاجت روا بشی

شما هم خواسته های من رو دعا کنید 

توروخدا به دادمن برس امام رضا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سیده زهرام😭خودش میدونه کلی نشونه تو خوابام بهم دا ...

میشه منو دعا کنید 

میشه بگی خدا این ماه بهم بچه سالم و صالح بده و برام بمونه؟ دلم خیلی گرفته کلی هزینه کردم 😔😔😔😔نیلوفر 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
چشم چشم لایق نیستم ولی چشم

من خیلی همسرم رو دوست دارم دعا کن من و همسرم همیشه نسبت به هم وفادار بمونیم 

میشه بگی خدا این ماه بهم بچه سالم و صالح بده و برام بمونه؟ دلم خیلی گرفته کلی هزینه کردم 😔😔😔😔

چشم ان شاالله که حضرت معصومه یه بچه ناز عاقل سالم بهت بده عزیزم به زودی زود 

عزیزم لطفااااا بگو

مشکللات روحیم حل بشه

مشکلات مالی

و موفقیت داشته باشم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.