شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
دوس دارم در مورد پالون و اینا یه چیزایی بگم ولی تعلیق میشه
همه چی عالی میشه عالیییییی
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
قیمت دلار و طلا به انتخابات ربطی نداره. حتی بخوان اقتصادو درستم کنن چیزی که قیمت واقعیش x تومته نمیتونن به زور پایین نگه دارن .مگه اقتصاد رونق بگیره از نظر تجارت و تولید و تعامل به دنیا که اثر این گرونی خنثی شه وگرنه ارزون شدن به نظرم اتفاق نمیفته به صورت طولانی مدت