2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهرم ب من و بچهامون

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدر منم دقيقا همينطوره  مامانم به اندازه ده تا مادر و پدر برامون زحمت كشيد و كاري كرد چيزي تو ...

افرین منم همینطور تا میبینم دوستاش چطور با بچههاشون رفتار میکنن داغون میشم

چ ظالم شوهرت ینی چی ک نمیزاره بیرون بری بهت بر نمیخوره این مدلی باهات برخورد میکنه؟

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

ولي لطفا براي بچه هات كم نذار كاري ب شوهرت نداشته باش 

بچه هات ب خواست خودشون ب دنيا نيومدن سعي خودت رو بكن

سلاااام بالاخره اومدم 😭تعليق شدم خودمم نميدونم چرا  لطفااا بي دليل تعليق نكنيد . ❤️
خودت ببرشون پارک براشون بستنی بخر،چاره ای نیست،به سن مدرسه برسن توی مدرسه دوستان جدید پیدا میکنن مشغ ...

دارم سعی کنم راضی بشه بزارمشون مهد ولی بازم کروناس یکم میترسم

با دوستایی شوهرت ارتباط خانوذاگی ندارید؟؟ یا با کسی ک بشنو داشته باش ازش؟؟ 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
افرین منم همینطور تا میبینم دوستاش چطور با بچههاشون رفتار میکنن داغون میشم

منم بابام یه جور دیگه بود خیلی بد دهن عصبانی فحش و...اما مامان ده تای بابا بود برامون دوست وحامی همیشه احساس کمبود نکردیم خودش سرکار میرفت .اما بعد چند سال بابام خیلی آروم شد خدارا شکر

با دوستایی شوهرت ارتباط خانوذاگی ندارید؟؟ یا با کسی ک بشنو داشته باش ازش؟؟ 

مارو جایی نمیبره همیشه تنها میره ..منم ک تو حبس ابدیم حتی همسرای دوستاشو نمیشناسم

بعضی از آدم ها مخصوصا مرد ها اینقدر تو بچه گی محبت ندیدن اصلا نمیدونن چی هست  حتی کسی بهشون محب ...

بله ظاهرا اون چیزی ک مادرشون میگه همینه همیشه با باباش جنگ و دعوا داشتن