2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای نگو  جغور بغور درست میکردی خیلی خوشمزه س

همونه تقریباً 😂😂

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من قرمه سبزی گذاشتم شمام الان دیگه فقط میتونی املتی کوکوی دوپیازه ای چیزی بزاری

ساعتش که برام مهم نیست دیر و زود بشه کلا یه غذای سبک میخوام درست کنم دیگه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
پس نوش جان 😋😍

فداتتتتتتتتت

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
جا نمیوفته. ابکیه 😵 ساعتای 2.3. بود گذاشتم 

خخخ اوایل عروسیم برای منم اینطور بود تاجایی که همسرم میگفت قیمه نپز 

تو یه سایت رفتم طرز قیمه پختن خوندم نوشته بود پیاز زیاد رنده درست کنید از همون اولم ادویه هام میزنم 

واقعا دیروز پختم بی نظیر شده بود من که قیمه بلد نبودم 

البته ادم باید کم بریزی (من اب زیاد میریزم زیرش تقریبا زیاد میکنم یکی دو ساعت که میپزه هم ابه کشیده میشه هم موادم زود میپزه بعد زیرش کم میکنم تا جا بیفته )

من خودم چون ناهار درست و حسابی نخوردم ماکارونی با سس گوشت ولی شما سبک بخوای و فوری میشه گفت کیک گو ...

اسنک بهم بگو