لبرر مدیر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 709 عنوان خونه مادر | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 20 پست شوهرکی نمیزاره زود زود برید خونه مامانتون؟؟ 1400/03/19 | 19:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsagoliiiii عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 5648 چرا؟؟ چی میگه؟؟ میگه وقتی میری اونجا و برمیگردی اخلاقت عوض میشه یادت میدن.درصورتی ک بخدا اصلا اینجوری نیس.این چون خونواده خودش اینجورین فک میکنه بقیه هم ب بچه هاشون یاد میدن.من عید فطر رفتم خونه مامانم دیگه تاالان نرفتن بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.
لبرر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 709 منم نمیذارم جایی بره مثلا خونه مامانش یا آشنایی کسی... چرا باید محدود کنه.حرف زور تو کتم نمیره میدونی که مرد اختیارش دست خودشه وهرجا بخادمیره
لبرر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 709 میگه وقتی میری اونجا و برمیگردی اخلاقت عوض میشه یادت میدن.درصورتی ک بخدا اصلا اینجوری نیس.این چون خو ... خاک برسرش که اینطوری فکرمیکنه ناراحت نشوها مادرهای خودشون فتنه هستن ویادشون میدن فکرمیکنن همه اونطوره. نزدیکین به خونه مامانت؟؟
mahsagoliiiii عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 5648 خاک برسرش که اینطوری فکرمیکنه ناراحت نشوها مادرهای خودشون فتنه هستن ویادشون میدن فکرمیکنن همه اونطور ... یه رب ۲۰ دقه راهه با ماشین.اینجوری نبود اصلا جونش واسه خونوادم میداد از بعد زایمانم ازاین رو ب اونرو شده .خودشم نمیاد اونجامنم میگم بدرک میخام ک نیاد قلمشم خورد بشه.شبانه روزم میگم امیدوارم خداجوابشون بده بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.
لبرر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 709 یه رب ۲۰ دقه راهه با ماشین.اینجوری نبود اصلا جونش واسه خونوادم میداد از بعد زایمانم ازاین رو ب اونرو ... بخدا شوهرمنم از زایمان به بعد تغییرکرده وبه پدر ومادرش بابا جان مامان جان میکنه بیاوببین اینا چشون شده
mahsagoliiiii عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 5648 بخدا شوهرمنم از زایمان به بعد تغییرکرده وبه پدر ومادرش بابا جان مامان جان میکنه بیاوببین اینا چشون ش ... بسپار ب خدا ایقد قشنگ جواب میده ک نگو.من ایقد شور زدم ایقد حرص خوردم دیدم دارم مریض میشم موهام سفید میشه دیگه بیخیال شدم بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.