2777
2789
عنوان

یعنی بازم ازینا هست؟؟؟؟!

231 بازدید | 14 پست

سلام،در مورد موضوع جهیزیه چند بار شنیدم که فلانی کالای فلان برند رو با هزار ضرب و زور حتی با فروختن خونه،ماشین،زمین،طلا و....خریده تا روی فامیل،مادرشوهر و خواهر شوهر ایندش رو کم کنه از همه مهمتر دیدن جهیزیه توسط فامیل،یعنی تو این شرایط بازم ازین رسما هست؟؟!!فازشون چیه؟اونی که سطح متوسط و پایین جامعه اس و یک جهیزیه ساده یا معمولی میتونه جور کنه یا جور کنن اگه ازین رسما بخوان یا داشته باشن باید چیکار کنه?!!ازدواج بخودی خود کم هس این مسایل مدرن پوشالی هم کمترش میکنه خخخ

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ اینایی که نوشتم خودتونید که روتون نمیشه بنویسید اکی بیخیال همینجوری نگاه کنید برید

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
عزیزم یک بار برای همیشه باید خودتو رها کنی از نظر دادن دیگران وگرنه نمیشه زندگی کرد 

اها یعنی بیخیال اتیش بقیه اگه این اتیش دامن خود فردو بگیره چی اکی باشه بیخیال خخ

خیلی بی کلاسیه که بالاتر از حد و توانت جهیزیه بدی 

🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
خیلی بی کلاسیه که بالاتر از حد و توانت جهیزیه بدی  🔫🐴

بی کلاسی نه خریته بری تو قرض بخاطر چشم و هم چشمی

تا یه بی فرهنگی  بخواد پوست اندازی کنه و جاشو بده به یه فرهنگ درست زمان زیادی لازمه..

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
تا یه بی فرهنگی  بخواد پوست اندازی کنه و جاشو بده به یه فرهنگ درست زمان زیادی لازمه..

کامل که پوست اندازی نمیشه فرهنگ خیلی سخت درست میشه چون تو فکر و روح مخاطبه

به نظره من ارزش نداره ادم به خاطره رو کم کنی وچشم وهمچشمی خونه وزندگیشا از بین ببره

دخترا باید توقعشونا از پدرمادرشون بیارن پایین وقبول کنن که خوشبختی به داشتنه یخچاله مارک نیس وقتی کسی یخچاله خونشا نتونه پر کنه چه فرقی میکنه که ۵میلیون خریده باشه یا۵۰ میلیون ارزش نداره پدرومادرش مستاجر بشن تا اون جهازش مارک باشه ...اونایی که میرن جهاز میبینن وهنوز این فازا رو دارن حتی اگه همشم مارک باشه یه عیب میزارن روش...اگرم نزارن نهایتش یکلام میگن دسشون درد نکنه همش مارک بوداااااا....این چه تاثیری روی زندگیه اون عروس ودوماد داره...میخوام صدساله سیا کسی تعریف نکنه...باطنه زندگی باید خوش باشه نه  ظاهرش 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

به نظره من ارزش نداره ادم به خاطره رو کم کنی وچشم وهمچشمی خونه وزندگیشا از بین ببره دخترا باید توقع ...

همه اینا رو ادم خودش رعایت کنه باز احتمال داره با فرد و خانواده ای روبرو بشه که صدتا مقاله هم تو کلشون بریزی متوجه نشن هرکی فرهنگ خودشو داره و کسی که موافق نیست میتونع قبول کنه بیچارگی اونجاس که طرف برای ازدست ندادن مخاطبش چه بخاطر عشق چه بخاطر پول بره تو قرض و این رسمارو بجون بخره