2777
2789
عنوان

پسر عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 31 پست
دوست داره

🌹🌹

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اولین نشانه اش اینه که تحت هر شرایطی میخواد مدام در ارتباط باشه با طرف چه چشمی چه کلامی 

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌
شاید اولین نشانه اش اینه که تحت هر شرایطی میخواد مدام در ارتباط باشه با طرف چه چشمی چه کلامی 

اینطوری نیست چون مذهبیه شدید 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

یه جوری احساس می کنم دوسم داره 

این که میگی هول شده اگر ادم خجالتی نیست  حتما حسی بهت داره

اهان اره خجالتی نیست 

اینطوری نیست چون مذهبیه شدید  

دل که داره پس هر از گاهی یه نگاه رو که میکنه یا ناخوداگاه اگر موردی براتون پیش بیاد حتی اگر خودش جلو نیاد از کسی میخواد که حواسش بهتون باشه کلا میشه گفت توجه کردن حالا به هر روشی  

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌

مرسی از شما 🌹

اگر یک پسر مدهبی عاشق باشه از اونجایی که مقید یه حلال و حرام هست از رفتارش مشخصه(منظورم از مقید بودن اینه که مثل پسرهایی که خانوم هارو به دید خوشگدرونی نگاه میکنند نباشه)

من نمیدونم طرفین چندسالشون هست اما به نظرم صلاح نیست شما پا جلو بزارید

اگر بدونم که انسان منطقی ای هستید و صرفا احساس تو علاقتون نیست نظرم عوض میشه مانند ابراز علاقه حضرت خدیجه به پیامبر

اما معمولا اینها عشق نیستن و وقتی ۲۵ سالتون شد میگید به کیا فکر میکردم که حتی به دردم هم نمیخوردن!!!

بازم سوالی یود درخدمتم

پسری که دستش رو میذاره رو سرش و به افق خیره میشه و جلوی دختره هول میشه و میوه ها رو می ریزه زمین&nbs ...

بله

و با توجا به این رفتارها سن زیادی هم نداره، واسه همینه میگم صلاح نیست شما پا جلو بزارید

اگه اینطور باصه و وقتش برسه خود پسرا میگن چون ذاتا اینطورین

بله و با توجا به این رفتارها سن زیادی هم نداره، واسه همینه میگم صلاح نیست شما پا جلو بزارید اگه ای ...

یعنی عاشقه ؟

بله سنش کمه 

نه من نمی خوام پا جلو بزارم فقط می خوام ببینم عاشقمه یا نه 

بهترین کارو میکنید پا جلو نمیزارید میگید سنشون چه قدره؟

۱۸