2777
2789
عنوان

بچم ۴ جاهشه حاملم ارزوی یه تکه گوشت ب دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 8780 بازدید | 214 پست
بله متاسفانه از بس حجم چیاما رفت بالا نمیدونم چی بگم یه نوازد دارم ۴ ماهشه و الان باردارم تورو خدا ی ...

عزیزم نباید تاپیک بزنی بگی گوشت میخای 

بچه دوساله که نیستی

میدونی اینجا اعصاب و روان همرو بهم میریزی 

اره عزیزم خواهرشوهرم پسرش ۳ماهش بود باردار شد الان یکسال باهم اختلاف سنی دارن . ۳ماه اول بعد زایمان ...

وای .. مادر بچه ها داغون میشه ک😬

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی از خیریه هارو میشناسم استار تر بخواد میتونم شماره بدم  ماهیانه سبد کالا میدن مسافرت،لب ...

چه خوبه ما از وقتی کرونا اومده جایی نرفتیم شمارشونو بده من خواهر شاید اونا ی جا بردنم😂

من خود ب چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
عزیزم فکر میکنی تو یخچال من گوشت هست؟؟؟ والا همین الان واسه شام قرمه سبزی با مرغ گذاشتم اونم تیکه ه ...

منم بخدا با ۱کیلو گوشت ۱۰مدل غذا درست میکنم هر کدوم برای دو وعده ..خوب الان همه چی گرون شده باید قناعت کرد

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

چراااااا انقدررر جو میدیییین

این خانوم کی و کجا گفت کمک کنید فقط اومد درد ودل کنه همین!!!!

دوهفته پیش گفته حامله نیستم 

اوکی 

نمیشه اون روز روزه ۱۴سیکل باشه و امروز بفهمه بارداره! 

چرا سریع تهمت میزنید چرا گناه خودتونو سنگین میکنید 

بر فرض هم دروغ بگه چرا هی بهش توهین میکنید و میگین کمک نمیکنیم و فلان مگه اصلا در خواست کمک کرد 

چی میگین ؟؟؟

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸

استارتر گفتی بابلی 

برو تو خیابون گلشن 

سمت فالوده گل و بلبل 

«موسسه خیریه همای کرامت» 

تحقیق میکنن بعد هم بچه هات رو تحت پوشش قرار میدن 

هم خوردنی هم پوشاک هم ماهیانه مبلغی پول به بچه هات میدن 

شرایط خاصی هم نداره 

یه ادرس و اسم و ایناست که برن تحقیق فقط 

تنها کمکی که میتونم بهت بکنم همینه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ب توچه قطعا ناخواسته بوده چرا فکر میکنی فقط تو میفهمی؟؟  کی میخواهید یاد بگیرید درست حرف بزنید ...

آی خوب گفتی...متنفرم ازین حرفا...

یعنی مردمی که پول ندارن باید بمیرن؟؟؟!!!

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
عزیزم نباید تاپیک بزنی بگی گوشت میخای  بچه دوساله که نیستی میدونی اینجا اعصاب و روان همرو بهم ...

من نگفتم گوشت میخام عصبی بودم خواستم دردل کنم ببخشید 

خدایا شکرت بابت همه چی خودت نگهدار توراهیم باش

حالا بعضی ها فاز برداشتن یعنی چی ناخاسته بوده یعنی همینجوری حامله میشین نمیفهمم خوب وقتی جلوگیری درست حسابی ندارین باردار میشی دیگه هم ناخاسته نیست ..بابا چرا رحم نمیکنید به اون بچه های بیگناه