مهشیداااا مدیر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 64 عنوان واریکوسل | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 45 پست سلام من شوهرم چند سالی واریکوسل داشت وخیلی ازیت میشد واسه همین هزینه های زیادی کردیم ولی نتیجه ای نداشت ولی با دکتری که خاهرم بهم معرفی کرد خدارو شکر مشکل شوهرم رو بر طرف کردند 1400/03/19 | 14:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 بله خدارو شکر چ جالب عمل نکردانشالله ماهم نتیجه بگیریم🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
93nazbano عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 13851 میشه بهتر توضیح بدی منظورتو نفهمیدن عزیزم رگ های بیضه راستش میگه باد کرده و بزرگ شده
93nazbano عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 13851 متورم شدن هم میتونه یکی از عوارض واریکوسل باشه ولی سونو گرافی برن بهتره از دوستش پرسده بود ک اونم واریکوسل داشت بهش کفته بود بیضه راست خطری نیست نمیدونم ک اصلا وقت دکتر رفتن رو نداره هی میکم برو گوش نمیده مرخصی نداره
مهشیداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 64 چ جالب عمل نکرد انشالله ماهم نتیجه بگیریم🐰 فدات عزیزم اره بدون عمل خوب شد شوهرم اگه میخای شماره دکترم رو بهت بدم
مهشیداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 64 رگ های بیضه راستش میگه باد کرده و بزرگ شده پس مثل شوهرمن شده رگ هاش
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 فدات عزیزم اره بدون عمل خوب شد شوهرم اگه میخای شماره دکترم رو بهت بدم من شوهرم مهرماه عمل کرد هنو نتیجه نگرفتیمکجا هستن دکترتون؟ ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
salammm عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1291 فدات عزیزم اره بدون عمل خوب شد شوهرم اگه میخای شماره دکترم رو بهت بدم بله لطفا
مهشیداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 64 من شوهرم مهرماه عمل کرد هنو نتیجه نگرفتیم کجا هستن دکترتون؟ اره عمل کردن واقعا نتیجه ندارهبله دکترم هم مشهده
مهشیداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 64 عوارضش چیا بودن؟ اسپرمش صفر شده بود تقریبا ودرد داشتن.