2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 98 پست
یه چیزایی گلم

میشه لطف کنی بگی تعبیر خواب خواهرم چی میشه .خواب دیده پسری به دنیا آورده میخواد بهش شیر بده سینه سمت چپشم اصلا شیر نداشت ولی سینه سمت راست پر شیر بود بعد بچه میتونست حرف بزنه یعنی میگه تو خواب اینجوری فکر کرده بعد توی همون خواب چند تا ماهی قرمز سفره هفت سین توی تنگ کوچیک بودن داشتن خفه میشدن اونارومیریزه توی تنگ بزرگ تر خواهرم مجردم هست .خودمم چند وقت پیش خواب دیده بودم دو جفت کفش سفید می پوشم  بعد روز بعدش خواب دیدم دارم از درخت گیلاس و ذغال اخته میکنم تو ظرف قابلمه مانند مادرم و مادر بزرگم   از دور نشستن ودارن منو میبینن ی بارم خواب دیدم از بین نخل های خرما می گذرم و چند تا خرما تو ظرف تو دستمه دارم میخورم.ببخشید سر تو درد آوردم هم من و هم خواهرم مجردیم  

مرسی   عزیزم😍😍😍     من  حتی  چند  روز پیش  خواب گلدونم ...

الهی عزیزم  

خیره ان شاءالله

حش ششمت قویه؟

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه رشد کرده به معنای پیشرفت هستش و مهم تر اینکه راضی بودین و ممکنه حتی به دنیا اومدن فرزند با ...

مرسی  عزیزم یکی دیگم ام هست این اخریشه      ببین  خواب دیدم   یهو  جلو  حرم امام رضا ظاهر شدم  بعد   به شدت گریه میکنم طوری که جلومو نمیبینم

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

ببین عزیزم راستی یادم افتاد ی خوابم دیدم تو مسجد الحرام نشستم رو سجاده به سمت کعبه رو بروم بود   که به رو بروم کعبه بود تعداد کمی آدم دور کعبه به می‌چرخیدند کنارکعبه ده اعوذبالله دیدم ی مرد جادوگر قد بلند که شنل سیاه انداخته نشسته مردم دارن ازش جادو میگیرن بعد ی خانومه سمت راستم روسجاده با چادر سفید مثل من   نشسته بود  روز هم بود یخورده فاصله داشت بهم گفت میبینی آخره زمون اینجوری به جای این که خدا رو بپرستن میان جادو میگیرن منم ناخودآگاه گفتم اعوذبالله من الشیطان رجیم یهو مرده سیاه پوش قیافه عوض کرد تبدیل به ی مرد چاق و کچل شد افتاد دنبالم گفت بیا فقط میخوام باهات بازی کنم منم هی می گفتم اعوذبالله من الشیطان الرجیم ازش فاصله میگرفتم هم زمان هم که ازش فرار میکردم از پله ها بالا میرفتم دوباره از پله ها پایین میومدم ازش نمیترسیدما فقط ازش بدم میومد ولی اون دوست داشت بیاد سمتم با شوخی و...      

بگو گلم

اهان با اجازت اینم بگم ممنون میشم تعبیرش بگی ببین دوستم خواب دیده میگهاون  که دوسش دارم ولی تا حالا بهش نگفتم و هیچ ارتباطی نداشتیم حس میکنم تو خواب پشت تلفن بهم میخواد ابراز علاقه کنه بعد منو دعوت میکنه به یک جلسه یا همایشی من می رم و اونم اون بالا سخنرانی میکنه و به من نگاه میکنه تعبیر اینم میشه لطف کنی ممنونم

میشه لطف کنی بگی تعبیر خواب خواهرم چی میشه .خواب دیده پسری به دنیا آورده میخواد بهش شیر بده سینه سمت ...

خواهش میکنم عزیزم

اینکه بچه پسر بوده احتمالا در آینده صاحب دختر میشه و شیر توی هر دو سینه نعمت زیاده و ممکنه وضع مالیش متوسط باشه با توجه به یه سینه و حرف دن بچه عااااالیه رزق و روزیه که ان شاءالله با اومدن بچه ش رزق و روزی باهاش میاد و کامل تر میشه

ماهی قرمز آرزو و خواسته و حاجت هستش و ازدواج با مردی ثروتمند اینکه از محیطی بد میندازه توی محیط مناسب یعنی خودش کاری میکنه که شرایط رسیدن به آرزوهاشو هموار میکنه یا ازدواجشو

کفش خواستگاره و سفید نشونه ی راستی و درستیه عملت و اینکه دو خواستگار ممکنه بیاد سمتت اگر مجردی اگه متاهلی دو موقعیت خوب توی زندگیت

میوه چیدن عالیه اما نوع شیرینش رسیدن به خواسته یا نعمت و مامان و مامان بزرگ شاهد موفقیتت هستن

خرمای شیرین نعمته و عالیه که خوردی چون شیرینی شادیه و چشیدن طعم شیرین نعمت و شادی

و نخلستون هم منابع نعمت که دیدی یعنی تو شرایط خوب مالی قرار میگیری

مرسی  عزیزم یکی دیگم ام هست این اخریشه      ببین  خواب دیدم   ی ...

دیدن حرم و زیارت حاجت رواییه

گریه تعبیرش شادیه

حاجت روا بشی الهی

ببین عزیزم راستی یادم افتاد ی خوابم دیدم تو مسجد الحرام نشستم رو سجاده به سمت کعبه رو بروم بود   ...

گلم خوابت واضحه 

کعبه خداست و نشستن شما روی سجاده و مردم دور کعبه عبادت های ما

اینکه دور کعبه بودن یعنی سمت خدان و اگه به حرف شیطون گوش کردن ایمانشون ضعیفه

شما ایمانتو قوی کن چون هر بار شیطان به یه شکلی میاد سمتت از خودت میرونیش و شکلش عوض میکنه مثلا یه بار با کینه گرفتن از مردم  یه بار با قهر کردنت با کسی یه بار با مثلا یه دروغ کوچیک دور از جان

بالا پایین رفتنت از پله ها یعنی مدام ازش فرار میکنی بالا رفتن موفق میشی زمینش میزنی پایین اومدن گاهی خدایی نکرده در حد افکار بهت غلبه میکنه

اینکه دوست داشته بیاد سمت یعنی ایمانت رو حفظ میکنی ولی اون مدام دنبالته از سر حسادت

اهان با اجازت اینم بگم ممنون میشم تعبیرش بگی ببین دوستم خواب دیده میگهاون  که دوسش دارم ولی تا ...

ممکنه واقعا اون آدم هم توی واقعیت بهش فکر کنه 

و اینکه احتمالا موقعیت خوبی دارن توی زندگیه واقعی (با توجه به سخنرانی کردنشون)و حین سخنرانی که همه نگاش میکنن فقط چشمش به ایشونه یعنی با وجود داشتن موقعیت های ازدواج دیگه و مادیات چشمشون دنبال این دختر خانومه فقط

اهان با اجازت اینم بگم ممنون میشم تعبیرش بگی ببین دوستم خواب دیده میگهاون  که دوسش دارم ولی تا ...

اون جلسه و دعوت احتمالا دعوت به زندگیه مشترکه