2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کمک گاز رومیزی چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 28 پست

بستگی داره به کاربردش اگه گاز اصلیته وباید روش مرتب اشپزی کنی میگم استیل چون گاز شیشه ای تحمل قابلامه های سنگینو نداره و ممکنه بشکنه کلا شیشه ای نسبت به ضربه اسیب پذیره و ممکنه خش بیاففته ولی اگه نما ودکوره و یا اشپزخونه مخفی داری شیشه ای من خودم مارک دایتیس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترموکوبل داره؟  کاش عکسشو میدادی

اره داره

الان سرکارم عکسشو ندارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بستگی داره به کاربردش اگه گاز اصلیته وباید روش مرتب اشپزی کنی میگم استیل چون گاز شیشه ای تحمل قابلام ...

ببین تومار و روکار فرق میکنه؟ 

اخه من میخوام زیر گازم یا ماشین ظرفسویی بزارم یا لباسشویی

جا ندارم زیاد

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
بستگی داره به کاربردش اگه گاز اصلیته وباید روش مرتب اشپزی کنی میگم استیل چون گاز شیشه ای تحمل قابلام ...

من قابلمه سایز بزرگ برای ۲۰ نفر هم روش برنج پختم، یا بارها سبزی و پیاز ۱۰ کیلو سرخ کردم. خدا رو شکر هیچ اتفاقی نیفتاد. یه بار هم مربام سررفت مجبور شدم سیم بکشم، هبچ خشی نیفتاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین تومار و روکار فرق میکنه؟  اخه من میخوام زیر گازم یا ماشین ظرفسویی بزارم یا لباسشویی جا ن ...

نه این گازا تو صفحه یه  برش میخوره لبشون میاد روی اون برش  میتونی زیرش یه چیز دیگه بزاری من میخواستم فر توکار اون زیر قرار بدم که بعد نظرمون عوض شد 

عکسسو نمیتونی بدی؟  چ مارکیه؟  استیل مامانت خوشگله؟

مال من دقیقا اینه مارک schott که ایتالیاییه خیلی ازش راضیم ولی بابت لکه هایی ک روش میوفته خیلی رو مخمه بعضی روزا 3-4 بارم تمیزش میکنم

مال مامانم این مدله خوبیش اینه ک کلیداش نزدیک نیس ک نگران باشی حرارت رو زیاد میکنی اب شه خیلیم راحت تمیز میشن

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
من قابلمه سایز بزرگ برای ۲۰ نفر هم روش برنج پختم، یا بارها سبزی و پیاز ۱۰ کیلو سرخ کردم. خدا رو شکر ...

قرار نیست همیشه این اتفاق بیافته ولی این احتمال برای گازهای شیشه ای  وجود داره

مال من دقیقا اینه مارک schott که ایتالیاییه خیلی ازش راضیم ولی بابت لکه هایی ک روش میوفته خیلی رو مخ ...

برا امضات صلوات فرستادم

چیشده اجی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
برا امضات صلوات فرستادم چیشده اجی

25 فروردین تو 27 هفته و سه روز کیسه ابم پاره شد 27 ام زایمان کردم

تو اون دو روز تحت نظر بودم همه دکترا و پرستارا میگفتن پسرم نمیمونه چون ضربان قلبش پایین بود

ولی بدنیا اومد

و موند  

انقد خوشحال بودم چون مث ی معجزه بود (شوهرم هورمونای بارداریش کم بود تحت نظر دکتر بودیم نشد و ناامید شدیم ولی یهو فهمیدیم نی نی داریم)

پسرم رو گذاشتن تو NICU هرروز میرفتم پیشش قربونش میرفتم مث فرشته ها بود 

مژه هاش مث بچگیای باباش بور ، دست و پاش کشیده وای نگم  

انقد رشدش خوب پیش میرفت ک من داشتم تدارک رفتن به خونه ش رو میچیدم

هرروز بیحال میرفتم بیمارستان و شنگول برمیگشتم همه دکترا میگفتن همه چیش رو متخصص اومده چک کرده و خوبه و ...

یک ماهگیش با ذوق رفتیم بیمارستان براش اهنگ خوند باباش  

فرداشبش

شب 28 اردیبهشت

ساعت هفت و نیم عصر زنگ زدن بهم از بیمارستان که حالش خوب نیست برسونید خودتونو

تا رسیدم

تختش رو خالی دیدم و تموم زندگیم سیاه شد ....

شوهرم بیماری استرس داره ناراحت شه بدنش تاول میزنه ....

روزای خیلی سختی رو گذروندیم

الان همش خوابشو میبینم

خواب میبینم که میگن زنده است

شوخی بوده

تو لباسایی ک خریدم میبینمش

هوووف

ممنونم ازت 

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم