2777
2789
عنوان

چیکار کنم مادر شوهرم خیلی نیاد خونه م

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 55 پست
اره  قبلا که باهم زندگی میکردیم دهن همه رو سرویس کرده بود میگفت خونه م خونه م  الان خونه ...

یه دعایی چیزی سرچ کن و بخون زیاد نتونه بیاد

خودمم بلد نیستم

منم همین مشکلو دارم

یا همسرم اونجاس یا اون خونه ی ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا رو نمیدم چند روز پیش یه حرفی زد منم اخم کردم خودشو جمع کرد 

ما چون چندسال باهم زندگی کردیم احساس راحتی داره

خونه عروس بزرگه هم میره میگه حمام میکنم موهامو بباف

یکی از روشهایی که تو این سایت استفاده میشه،حالا نمیدونم بچت چندسالشه و میشه یا نه ،اینه که لباس باز ...

بله مادرشوهر منم همسایست هررررروز صبح ساعت ۹ در میزد میومد منم خوش خوابم. اخرش یه روز با یه لباس خواب باز و ارایش مالیده شده در رو باز کردم همونجوری هم جلوش نشستم دیگه از اون روز نیومد🤣 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
بچه م ۹ ماهشه

بهتر برو یک ساعت بزار پیشش بگو کار دارم هم اونو نگه میداره هم تو راحتی البته بیشتر موقعی این کارو بکن که خوابه بچه که خیلی هم وابستشون نشه

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
مادر شوهر من توقعش اینکه تو جریان همه چی باشه خیلی فضوله 

مادرشوهر منم دقیقا همینه...یعنی از کوچیکترین چیزی که بخوام برا خودم بخرمم خبر داره

فوری میگه مبارکه،من به پسرم گفتم براش بخر

فقط میخواد بگه من

منم میگم اینو مامانم خریده...فوری میگه عه من گفتم برات بخره خب چه بهتر

قشنگ حرصش میگیره ها همسر من برام خرج کنه،یه جوری یادش داده نه چیزی برام میخره نه خرجی میده،دیدنی چیزیرو برمیگرده میگه من گفتم بخر

بارها دیدم چشمشو گنده میکنه برا شوهرم که نگو میخرم فلان چیزو

حسود و فضول...

خدا راحتمون کنه انشالله از دست اینجور آدمایی