2777
2789

اعصابم خرده 

چرا ی نقض تو ی بچه میبینید زودی میپرسید دکتر بردیش؟چی میگه؟عیر طبیعیه ها...

نه علامه ی دهر ما شعورمون نمیرسه دکتر ببریم اصلا نمیدونیم دکتر چی هست منتطر بودیم تو یاد اوری کنی 😏

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یک دنیا لایک دارید والااا

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا شاید نگران شده این حرف رو زده قصدش تخریب کردن یا توهین به شعور شما شاید نبوده

بدبین-نباشیم#  

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
بنده خدا شاید نگران شده این حرف رو زده قصدش تخریب کردن یا توهین به شعور شما شاید نبوده بدبین-نباشی ...

عزیزم بعضی مشکلات تو بچه ها بشدت اشکاره 

مثلا دیر حرف بزنه دیر راه بره دیر تاتی تاتی کنه دیگه والا اون مادر شاید دلش نمیخواد تو جمع حرفی از دکتر رفتنش بزنه ک مث ی عالم و مثلاااااا دلسوز میگیم دکتر بردیش😏

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

[QUOTE=194249599]آره بخدا دختر من نارس بدنیا اومده وزنش کمه یکی میبینه دستور میده واسه تپل شدنش اینقدر حرص میخورم...[/QU

این تازه اولشه 

بزار یکم بزرگتر شه مثلا دلسوز ها چنان بلایی ب سر اعصابت بیارن بیا و ببین

عزیزم بعضی مشکلات تو بچه ها بشدت اشکاره  مثلا دیر حرف بزنه دیر راه بره دیر تاتی تاتی کنه دیگه ...

والا قبول دارم

بعضی ها هم عمدا نقطه ضعف ها ی همدیگر رو به رخ همه میکشن 

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

آخ آخ كه از ته دل من گفتي من چند سال بچه دار نشدم ،سنمم كم نبود كه مردم فكر كنن خودم دست نگه داشتم عمه شوهرم هر وقت هر وقت!!!!منو ميديد ميگفت حامله نيستي؟ميگفتم نه 😏

يه بار گفت اصلا دكتر ميري؟منم تازه جواب آي وي افم منفي شده بود دور از حضورتون سگ بودم يهو گفتم چرا فكر ميكنيد چيزي كه به ذهن شما ميرسه به ذهن من كه تحصيلاتمم مرتبط با اين موضوعه نميرسه ؟

ديگه ساكت شد كاش مردم درك ميكردن

آخ آخ كه از ته دل من گفتي من چند سال بچه دار نشدم ،سنمم كم نبود كه مردم فكر كنن خودم دست نگه داشتم ع ...

کاملا درکت میکنم