2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 65 پست
به آشناتون بگو قضیه رو البته اگه واقعا میخوای جدا بشی اگه مشتاقِ برای جدایی ،مطمئن باش دلش به جای ...

وواقعا منم بار اوله ک راحتم گذاشته بخاطر همین خانم مجهول الهویه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زورش اینه من معرفی کردم انقد بدبختی کشیدم تو خونه ش خیلی قناعت میکردم ب روی خودش نمی اورد حالا زرنگ ...

خیالت راحت آدم تنبل،تنبلِ

فقط چند صباحی ادای زرنگ هارو درمیاره

دوباره بعد از یه مدت میشه همونی که بود

اینم هست دوماهه قهرم من خیلی خوب بودم  بعد ی مورد دیدم چت میکنه تو اینستا ولی معمولی بود بعد ...

عزیزم معلومه که دلش هنوز گیر شماست،با این کارا فقط میخواد پیش شما خودشیرینی کنه اگه میتونی برگرد چون همه مردا یجورایی خیلی احمقن بیچاره ها

عزیزم معلومه که دلش هنوز گیر شماست،با این کارا فقط میخواد پیش شما خودشیرینی کنه اگه میتونی برگرد چون ...

اصلا تا همین دیشب قلدر بازی در میاورد 

زنگ میزد و پیام فحش و تهدید 

نمیخوامش دیگه آرومم فقط یه سوال هایی هست تو ذهنم ک چرا  انقد نامرده

خیالت راحت آدم تنبل،تنبلِ فقط چند صباحی ادای زرنگ هارو درمیاره دوباره بعد از یه مدت میشه همونی که ...

وواقعا با منم ک میخواست ازدواج کنه یه مدت ب زور دوجاکار شد ... ولی بعدش همون ی جا هم تق و لق میرفت

وواقعا منم بار اوله ک راحتم گذاشته بخاطر همین خانم مجهول الهویه

میفهمم چه حسی داری

آدم دلش میشکنه چون تو بخاطر اون با همه چی کنار اومدی

ولی اون قدر تو و خوبی هات رو ندونست

بزار بره دنبال لیاقتش

شوهر سابق احمق من بعد از طلاق فهمید چه گندی زده

پیام میده برگردیم به هم،دوباره از نو بسازیم زندگیمون رو

منم گفتم حرفشم نزن،تازه از شر خودت و خانواده ات راحت شدم

طرف مقابلش به نظرم ازدواجی نیست از اوناییِ که با همه هست و فقط تیغ میزنه😄😄😄

میفهمم چه حسی داری آدم دلش میشکنه چون تو بخاطر اون با همه چی کنار اومدی ولی اون قدر تو و خوبی هات ...

آره بابا همون قدر ک مرد سالم کم هست زن سالم هم کم پیدا میشه 

متاسفانه مغزشون کوچیکه 

من کلا بهم میگفت برگرد قرار شد تعهد یا تضمین بده ک قبول نکرد ولی بهتر دیشب انقد دوباره تهدید کرد و ترسیدم ک گفتم خدایا شکرت 

اصلا تا همین دیشب قلدر بازی در میاورد  زنگ میزد و پیام فحش و تهدید  نمیخوامش دیگه آرومم ...

مذکر جماعت وقتی میبینه پیش طرف جایی نداره تمام سعی خودش رو میکنه تا اونجایی که میتونه به طرف ضربه بزنه

اینم از حقارت وجودشونِ و از ضعیف بودنشون

مذکر جماعت وقتی میبینه پیش طرف جایی نداره تمام سعی خودش رو میکنه تا اونجایی که میتونه به طرف ضربه بز ...

دقیقا همینه من مادرم خیلی حمایت میکنه خودمم خداروشکر مستقلم اما چون بابا و برادر نداشتم تا این حد پیشرفت دیگه تازه الان ب عمو هام گفتم این کتکم می زده و عمو هام بهش تذکر دادن ک دیگه دور من خط قرمز بکشه الان جرات نمیکنه؟ مث قبل وحشی باشه حتی از عموم بیشتر میترسه تا پلیس

آره بابا همون قدر ک مرد سالم کم هست زن سالم هم کم پیدا میشه  متاسفانه مغزشون کوچیکه  من ...

شوهر احمق من راضی نشد حق طلاق رو به من بده تا برگردم

بهتر که نداد

منم جدا شدم دارم راحت زندگیمو میکنم

اوایلش خیلی سخت بود

ولی هرچی بیشتر میگذره راحت تر با این جدایی و تنهاییم کنار میام

اصلا تا همین دیشب قلدر بازی در میاورد  زنگ میزد و پیام فحش و تهدید  نمیخوامش دیگه آرومم ...

خوب عزیزم مرده غرور داره چکار کنه داره خودشو به درو دیوار میزنه هم دوست داره هم خیلی عوضیه نمیخواد غرورشو بشکنه حالا بازم اگه شرایط طلاق داری زندگیه خودته ولی بازم عجله نکن ببین چکار میکنه

شوهر احمق من راضی نشد حق طلاق رو به من بده تا برگردم بهتر که نداد منم جدا شدم دارم راحت زندگیمو می ...

یکی دوبار دیدم تایپیک ها تو و اینکه اوایل خیلی غصه داشتی انگار 

من این دوماه ک جدا شدم انگار خدا خواست انقد بدی ازش دیدم شاید الان ده درصد قبلا اذیت بشم 

دقیقا همینه من مادرم خیلی حمایت میکنه خودمم خداروشکر مستقلم اما چون بابا و برادر نداشتم تا این حد پی ...

خداروشکر که حامی داری

اگه فکر میکنی با مشاوره و صحبت های عموت سر به راه میشه

دوباره یه فرصت دیگه به زندگیتون بده

شرط و شروط بزار برگرد