2777
2789
عنوان

عکس بک گراند 😍💜🌸 + واسه کی قشنگ تره 😎+ عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 65697 بازدید | 1463 پست
والا من تابرسم اعلانامو صد بار چک میکنم نیومده برام باشه منم دیگه عین تو بدم دروغ میگفتی تگم کردی ...

کردم 

تگت کردم 

دیدبی ک خودت  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بد نیستم تو خوبی ؟؟؟ نشد ببام🙂 کلاسامم نرفتم

هعععععععععععی#  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونم بری😄 امتحان تاریخ بود باید جوابارو تایپ میکردیم میفرستادیم تو گروه منم به خودم زحمت ندادم ...

قربونت برم؟؟؟؟

چقدر سختت بوده پس

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
دروغ که حناق نیست که منم میگم نکردی🙄🙄🙄

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چرا اینجوری نگام میکنی

قربونت برم؟؟؟؟ چقدر سختت بوده پس

اره قربونم بری😄😂😂😂

اره خیلی بهم سخت گذشت😑

یساعت منتظر بودم تا بالاخره ینفر فرستاد😑😂

اگه خودم بودم خیلی سریع تایپ میکردم

خیلی دستشون کنده😐😂

باشه همینجوری نگاه کن