2777
2789
عنوان

درددل😢

134 بازدید | 18 پست

دلم خیلی گرفته امشب 13 روز ک خونم نیستم حالم بد فک میکردم بگذر خوب میشه یادم میره پس چرا داره بدتر میشه دلم میخاس الان تو خونه خودم بودم واسش شام میپختم و اونم مث همیش به به و چه چه میکرد یا میرفتیم باهم بیرون سر ب سرم میذاشت باهم میخندیدیم میومدیم خونه میشستیم پای تلوزیون. اینجا دس و دلم ب هیچ کاری نمیره یبار میگم برم سرکار یبار میگم برم دانشگاه سرم گرم بشه یادم بره ولی اصن نمیتونم وعضمو ک اینطوری میبینم پام سست میشه میگم برگردم خونم پیشش ولی میدونم برگردم بعدا پشیمون میشم چیکاکنم با دلم ک انقد واسش پر میزنه چیکاکنم

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا ارامش دلت دعا کردم💚

ولی دلتنگی طبیعیه گلم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

شوهرم اعتیاد داره کمپم نمیره میخام ازش جداشم ولی 13 روزو نمیتونم تحمل کنم چ برسه ی عمر بدون اون

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......
برا ارامش دلت دعا کردم💚 ولی دلتنگی طبیعیه گلم

ممنون عزیز

خدا کمکت کنه چرا خونه ات رو ترک کردی ؟

مرسی عزیز بابت دعات

شوهرم اعتیاد داره کمپم نمیره میخام ازش جداشم ولی 13 روزو نمیتونم تحمل کنم چ برسه ی عمر بدون اون

کمکش کن ترک کنه چرا نمیره کمپ بنظر من ببرش بیمارستان بستری شه اونجا بهتر میتونه ترک کنه روانپزشک هس باهاش حرف میزنه ی کاری میکنه کلا مواد از مغزش بره بیرون

گناه داری اگ برگردی خودت آسیب میبینی این دلتنگی بهتر از ی عمر بدبختیه

کمکش کن ترک کنه چرا نمیره کمپ بنظر من ببرش بیمارستان بستری شه اونجا بهتر میتونه ترک کنه روانپزشک هس ...

بخدا سه ساله همه تلاشمو کردم ک ترک کنه پا ب پاش موندم خمار شد خمارشدم درد کشید درد کشیدم ولی ارادشو نداره هی دوسه روز میزاره کنار باز میره سمتش هرچی ام میگم برو کمپ گوش نمیده چیکاکنم

از مشاور و روانشناس کمک گرفتی؟ چون معلومه دوسش داری،کمکش کن بعد به جدایی فکر کن

خودم نرفتم ولی ب شوهرم خیلی گفتم برو پیش ی مشاور میگه مشاور من تویی تو کمکم کن ترک کنم ولی اینطوری تو خونه نمیتونه

ببرش بیمارستان فقط اونجا میتونه ترک کنه و سمتشم نره معتادی بد دردیه

نمیاد. چجوری ببرمش؟ ی مدت با خونوادش تصمیم گرفتیم بزور بگیم از کمپ بیان ببرنش ولی اونم یکی میگف باید خودش بخاد تا بره اینطوری ب زور بره باز بیاد مصرف میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز