2777
2789
عنوان

سلام دوستان شما کدوم رو برا بچتون انتخاب می کنید تا بخرید 😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اذیتی ؟مام بچه بودیم بدون مزاحمت دوچرخه سوار میشدیم تازگیا اینطوری شده ؟🤔

الان 13 سالشه، دو سال دیگه که بشه 15 سالش، عادت به دوچرخه سواری پیدا کرده باشه، خانم های نگران از دست رفتن شوهر و پسر و...گیرش میارن و اذیتش می کنن که باعث از راه به در کردن و ... میشی

اذیت میکنن مشکل خودشونه واقعا

من عاشق دوچرخه بودم

آخرین باری که سوار شدم حدود 13 سالم بود نزدیک  پارک ارم بودم، یعنی چنان بلایی سرم آوردن عمه هام و... خواب دوچرخه رو هم دیگه ندیدم

من باشم دوست ندارم دخترم این تلخی رو تجربه کنه

الان 13 سالشه، دو سال دیگه که بشه 15 سالش، عادت به دوچرخه سواری پیدا کرده باشه، خانم های نگران از دس ...

من ۱۵سالمه والا بستگی به فرهنگ جایی که زندگی میکنه داره بنظرم اوکیه واقعا اگه بخوایم به اینا ادامه بدیم خانم ها هیچ جایگاهی نخواهند داشت 😁

الان 13 سالشه، دو سال دیگه که بشه 15 سالش، عادت به دوچرخه سواری پیدا کرده باشه، خانم های نگران از دس ...

ای بابا نه عزیزم دختر نوجوون چه خطری اخه میتونه داشته باشه اون ۱۵سالشم باشه بازم بچس قبول دارم بعضی مردای این دوره زمونه ناجور هستن ولی واقعا اون بچس بنظرم وتو عالم خودشه اون خانوما هم لابد شوهرشون کرم داره یااینکه ذهن بیماری دارن که فکر میکنن همه دنبال دزدیدن مرد متاهل هستن 

خدایا داده ونداده ات راشکر
ای بابا نه عزیزم دختر نوجوون چه خطری اخه میتونه داشته باشه اون ۱۵سالشم باشه بازم بچس قبول دارم بعضی ...

کاش فرهنگمون درست میشد

دوچرخه سواری خانم ها خیلی قشنگ تر و پر سودتر از قلیان کشیدنشون هست ولی امان از وقتی که یه تعداد نمی خوان بفهمن

ما که هر جا رفتیم زنها مثل کنه چسبیده بودن به زیلو و فقط می خوردن و غیبت می کردن و تهش دو قدم راه می رفتن و همه عشق و کیف و بازی ها برای مردها بود

عههه نه والا من خانواده ام با اینکه مذهبین و اینا اوکین تشویق هم میکنن

خوش بحالت من دهه شصتی ام

یه مشت زن مخ تعطیل که همه چیز رو جنسی می دیدن و مردها رو مثل حیوان های تربیت نشده ی در غل و زنجیر که به اشاره ای دامن از کف میدن، به راه راست هدایتم می کردن!

خدا ازشون نگذره، ذهن فاسد اینها ما رو هم مثل خودشون مریض می کنه

کاش فرهنگمون درست میشد دوچرخه سواری خانم ها خیلی قشنگ تر و پر سودتر از قلیان کشیدنشون هست ولی امان ...

به حرف دیگران توجهی نکن محیط زندگی اثرداره اون ننه قمرای قاجاریو ول کن مادر اون بچه تویی وبه کسی ربط نداره که چجوری بچتو بزرگ میکنی آسیبی به کسی نمیزنی قدیم نیس که ۱۵ساله ها بچه بغل باشن بزار بچگیشو بکنه 

خدایا داده ونداده ات راشکر