خواهرزادم امروز پیش من بود داشتم قلقلکش میدادم جیش کرد رو روتختی مامانم😅😑
حالا روتختی هم سنگینه هم بزرگ
چجوری نجاستشو پاک کنم؟(تا نیومدن)😂😅
بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظههاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بیپولفرقینداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻
من مربی مرکز ناتوانی ذهنی بودم یه بچه داشتم ٤سالش بود ی روز سردیش کرده بود تو شلوارش جیش کرده بود منم یه کیسه زباله گذاشتم رو صندلیش بهش گفتم همینجا بشین تکون نخور
عزیز دلم هر وقت بلند میشد میخواست بره جایی اون کیسه زباله رو با خودش میبرد مینداخت زیرش😂😂😂😍
من مربی مرکز ناتوانی ذهنی بودم یه بچه داشتم ٤سالش بود ی روز سردیش کرده بود تو شلوارش جیش کرده بود من ...
الهی
💖❤
من خیلی با این بچهها اشنا نیستم اما واقعا خوشحال شدم شما راجع باش صحبت کردین❤❤
بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظههاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بیپولفرقینداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.