2777
2789
عنوان

قابل قبول

2014 بازدید | 15 پست

کارنامه بچه هارو امروز دادن مامان یکی از بچه ها زنگ زد که چرا یه درس و بهش دادی قابل  قبول کلی دادو بیداد و فحش دخترشم پیام داد که ازت نمیگذرم انشاله خدا ببینه تقاص بدی بابا این بچه در طول سال فعالیتی نداشت تکلیف انجام نمیداد غیبتم داشت همرو خوب دادم علومو دادم قابل قبول حالا میگه برگه رو تصحیح کزدم همرو بیست میشم چرا خوب دادی میگم کارنامه توصیفیه فعالیت طول ترمهم تاثیر داره  انقدر نفرینم کرد اصلا واقعا موندم خیلی دلم شکست

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یکی از مشخصه های معلم بودن اینه درمقابل این چیزا مقاوم باشی

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از مشخصه های معلم بودن اینه درمقابل این چیزا مقاوم باشی

بودم  و جوابشو دادم  اما توخودم دلم شکست  که چقدر زحمت کشیدم اخرش یه بچه 10 ساله میگه تقاص بدی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
چه بچه بیشعور😯 چندسالشه مهم نباشه برات نفرین الکیه من بودم کلا نمره نمیدادمش

ننش میگه ازمایش علوم انجام داده  هر جی پی وی و چک کردم ازمایشی ندیدم  که ندیدم جز اینکه هی گفتم تکالیفتو بفرست چرا غیبت داری چرا منظم نیستی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
بودم  و جوابشو دادم  اما توخودم دلم شکست  که چقدر زحمت کشیدم اخرش یه بچه 10 ساله میگه ...

این بچه به دوعلت ابن حرف رو زده یکی عدم تربیت صحیح یکی هم سن پایین پس اصلا جای دل شکستن نیست شما عدالت رعایت کردی حقشو دادی 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
ولش کن  خوب کاری کردی اگر واقعا تو طول سال هیچ کاری نکرده فعالیتی نداشته یاد میگیره برای سال ه ...

نکرده شاید دوبار کلا ازمایش و تحقیق انجام داده تکالیفشم همیشه ناقص بوده حالا ازم طلبکاره مامانش میگه همیشه شاگرد زرنگ بوده  الان چرا اینطور شده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
این بچه به دوعلت ابن حرف رو زده یکی عدم تربیت صحیح یکی هم سن پایین پس اصلا جای دل شکستن نیست شما عدا ...

باید یه فرقی بین اونی که انلاین بوده فعالیت داشته درس خونده با این باشه یا نه مامانش میگه از دختر من زرنگتر نباید باشه تو کلاس اگه هست که حق خوری کردی انگار من دشمن بچشم  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
باید یه فرقی بین اونی که انلاین بوده فعالیت داشته درس خونده با این باشه یا نه مامانش میگه از دختر من ...

عجب آدمی هست    اینقدر معلم ها بودن کیلویی نمره دادن یه عده بد عادت شدن  مقصر شما نیستی

5

من خیلی سال قبل یادم میاد کلاس ۶ بودم معلممون بهم ریاضی قابل قبول داد توی راهنمایی اینقدر نمرهام بالا بود که خود معلم گفت شاید من لج کردم باهات .. تا الانم تو دلم مونده

اون بچه هم اینطوری شده الان زورش میگیره با اینکه مجازی بوده همچین نمره ای گرفته ولی دیگه ولش کن تموم شده رفته 

عجب آدمی هست    اینقدر معلم ها بودن کیلویی نمره دادن یه عده بد عادت شدن  مقصر شما نیس ...

اتفاقا من  دیرم بچه ها پررو شدن نه انلاینن نه درس میخونن نه تکلیف انجام میدن تو رومم میگن پارسالم درس نخوندیم قبول  شدیم  گفتم  بزار تمام فعالیتهارو تاثیر بدم ضمن اینکه کارنامه توصیفیه   توصیفیه یعنی کل طول سال نه فقط امتحان اخر ترم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
من خیلی سال قبل یادم میاد کلاس ۶ بودم معلممون بهم ریاضی قابل قبول داد توی راهنمایی اینقدر نمرهام بال ...

من با کسی لج  ندارم  واقعا خوب  حقش بوده  تازه ریاضی هم باید قابل قبول میدادم   اما خوب  دادم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔