من دیر اقدام کردم برای درمان.الان که چهارسالشه به فکر افتادم.روانپزشک گفت تا بیش فعالیش کنترل نشه گفتار درمان هیچ فایده ای نداره دو ماه به من وقت داده که باهاش کار کنم یه خانم هم قراره به صورت خصوصی بیاد باهاش کار کنه.و خودمم دوره ی دکتر شیری به صورت انلاین دارم میبینم که به خودم اموزش میده چه جوری باهاش رفتار کنم که بیش فعالیش کم بشه خلاصه کار زیاده و من یه دختر هحده ماهه هم دارم که با وجود اون واقعا کار کردن با ماهان برام سخت شده.
چه داروهایی مصرف میکنه؟.ماهان با تلویزیون و گوشی حرف زدن و کلمه هارو یاد گرفت حیوانات رنگ ها ماشین ها اشکال هندسی الفبا حروف انگلیسی همه رو با گوشی یاد گرفت
اره عزیزم باید از دوسالگی درمان شروع کرد ماهم کمی دیر کردیم چون وضع مالیمونم زیاد خوب نیست😕همین قرص دکتر روانپزشک دادش و گفت ببرین گفتار درمانی انشالله که گل پسرت خوب میشه همین که حرف میزنه عالیه،واقعا حوصله و اعصاب زیادی میخاد اینجور بچه ها،خدا کمک کنه🙏
سلام عزیزم قرص ریس معمولا به خیلی از افراد اتیسم میدن من در تاپیک هایی متفرقه ام جوابگو نیستم در تاپیک هایی که موضوعشون اتیسم یا موارد مشابه باشه در خدمت هستم ولی کلا در زمینه دارو الطاعات ندارم چون ریس به پسر من نساخت و فقط برای خوابش قرص ملاتونین میخوره درصدی از افراد اتیسم باهوش هستن مهم درک کودکه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊