وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
خانما برنامه کرفس بدون اشتراک میشه کالری شماری کرد ؟
اره گلم
بگو چند کیلویی تا بگم چقدر کالری بخوری
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
دکتر رژیمم خوبه بری آدم انگیزش زیاد میشه و راهکار های مختلفی داره. راستی شما اگه هر روزز پیاده روی کنی هم خیلی خوبه، یعنی همه ی دکترای تغذیه پیاده روی هفت روزه هفته رو براي کسی حذف نمیکنن معمولا ولی ورزش دلخواهه.
بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩
ایول عالی عزیزم همین که داری تلاش میکنی خودش خیلیه
😍😋😎😘
عزیزم من ۶۹ کیلو هستم با قد ۱۶۸ . باید چقدر باشه کالریم ؟؟ مرسی از لطفت
سلام عزیز دلم
اگه میخوای ماهی پنج کیلو کم کنی پنج روز ۱۰۰۰کالری یک شنبه و چهار شنبه۷۰۰تا
برا ماهیی چهار کبلو پنج روز۱۲۰۰کالری و دو روز ۵۰۰کالری😊
خواهش میکنم گلم
عزیزم من ۶۹ کیلو هستم با قد ۱۶۸ . باید چقدر باشه کالریم ؟؟ مرسی از لطفت
راستی قد و وزنت خوبه ها بیستر از دو سه کیلو کم نکنی که خیلی لاغر میشی