2777
2789
عنوان

باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 105 پست
مبارکتون باشه😍😍خیلی خوشحال میشم کسی باردار میشه میگم لااقل منتظر نباشه‌‌..چون خودم سه سال دارم انت ...

مرسي عزيزم 

انشالله دامنت سبز شه و به خواسته ي دلت برسي

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

597

جاااااان مال من بود ۴۱۲

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
مبارکتون باشه😍😍خیلی خوشحال میشم کسی باردار میشه میگم لااقل منتظر نباشه‌‌..چون خودم سه سال دارم انت ...

عزیزم منم سه سال متتظر بودم با خوردن کلومیفن و امپول اچ‌سی‌جی باردار شدم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
مرسي عزيزم  انشالله دامنت سبز شه و به خواسته ي دلت برسي

مرسی عزیزم😍😍😍استرس اینا نداشته باشید  یک جا خوندم استرس در مادر باعث رفلاکس در نوزاد میشه...برا همین اینقد بچه ها این دوره رفلاکس دارن.چون مادرا زیاد دچار استرس میشن

الهی همه حال دلشون خوب باشه
الان تاريخ زايمان من كي ميشه؟ دكتر گفت ٢٠بهمن درسته؟

اره دقیقااااا 

توی دهه فجر😂😂😂😂

شوهرم میگه توی دهه فجر میوفته زایمانت

من ای یو دی هم انجام دادم نشد..عیب نداره بلاخره یک روزی میشه😍

ایودی نه گلم ای یو ای

ما سالگرد ازدواجمونم ٢٢بهمنه😂😂😍😍

جااان ما ۱۰ بهمن 

چند سالته؟؟؟