2777
2789
اخه خواهر زاده شما نیمه اولی 96هستش امسال میره پیش....پس سال اینده نیمه دومی های 96میرن پیش.....درست ...

بله

بچه شما هم با خواهرزاده منه دیگه

الان پیش ۱ سال دیگه پیش و

۴۰۲ مهر کلاس اول

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من هم همینطور هست

پسرتون متولد چنده؟ لازمه گفتار درمانی ببرم یا زوده؟اخه خیلی از جملاتش رو غریبه هامتوجه نمیشند فقط ما میفهمیم چی میگه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
پسرتون متولد چنده؟ لازمه گفتار درمانی ببرم یا زوده؟اخه خیلی از جملاتش رو غریبه هامتوجه نمیشند فقط ما ...

95/10/20 دقیقا همینطوره همه میگن وقتی بره پیش دبستان خوب میشه تا هفت سالگی خودت استرس نداشته باش زیاد باهاش حرف بزن

95/10/20 دقیقا همینطوره همه میگن وقتی بره پیش دبستان خوب میشه تا هفت سالگی خودت استرس نداشته باش زیا ...

مرسی، والله اطرافیان من میگن ، پسرت هندی حرف میزنه؟...بجای امیدوار کردن، بدتر استرس به آدم وارد میکنند.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

سلام عزیزان تدریس گروه اموزش پیش دبستانی  تضمینی با تعداد پایین فقط ماهی صد تومان ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴

ریاضی علوم قران حدیث نقاشی دستورزی مهارتهای اجتماعی فارسی کاردستی و تقویت  حواس و هوش فقط و فقط ماهی ۱۰۰ تومان انلاین با ارتباط دو طرفه ...هیچ فیلم اماده ای نمیزارم یک ساعت کامل تدریس انلاینه و در طول روز با بچه ها در رابطه با تکالیف ارتباط دارم