یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی سخته ولی واسه تو که الان سنت کمه خیلی خوبه من اونجا بود اکثرا میان ی پولی جمع کنن و بعد میرن خیلی از دوستام ماشین خریدن تو دو سه سال ، به نظرم برو حتی اگه پشیمون بشی سریع تسویه میکنن همون تایمی که بودی پولو پرداخت میکنن ، برای سابقه بیمه م خوبه
خیلی سخته ولی واسه تو که الان سنت کمه خیلی خوبه من اونجا بود اکثرا میان ی پولی جمع کنن و بعد میرن خی ...
رفتم برای فرم پر کردن هنوز زنگ نزدن از بیکاری خیلی بهتره دوست دارم برم ببینم چطوره چون الان یونی هم خیلی مونده تا رفتن و اینکه با این وضعیت مطمئنم دوباره انلاینه
حالا نگرانم زنگ نزنن الان سه هفته شده از فرم پرکردنم تازه سه شیفت ینی چرخشیم زدم نمیدونن دوباره برم شرکت با نه؟زنگ زده بودم همون دو هفته پیش میگفتن که استخدام ندارن ولی همه میگن همیشه در حال استخدام کردنن تو اون شرکت بالاخره رنگ میزنن