2777
2789
عنوان

شوهرم نظامیه حقوقشو نمیگه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3079 بازدید | 126 پست

خیلی نیست ۵ اینا باید باشه تازه استخدامم که هست 

دیگه بیمه و کسری و هزار تا چیزم رو فیش 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر شوهر منم نظامیه البته الان سرهنگه ماهی 8 میگیره اما قبل تر که هنوز سرهنگ نبود 5 میگرفت

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

شوهر منم نمیگه فقط حدودی رو میدونم

البته من بهش حق میدم چون منم خوشم نمیاد کسی پس اندازم رو بدونه چقدره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
۴۴۰۰عزیزم شوهرم نظامی نیست ولی دامادمون یگان ویژست

نگا حقوق دامادشون رو میدونه 

ولی تو چرا جلسه اول درامدشو نپرسیدی؟؟؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

گلم درجه ش چیه

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰
حدودا ده تومن بسته به سابقه اش و درجه اش ممکنه بیشترم باشه

مگه داریم ؟؟؟

شوهر من بعد ۱۰سال سابقه کار هنوز ده تومن نشده 🤔

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
دروغ میگه پیچونده 

جدی؟آخه ضامن وامم شده فیشش رو دیدم البته نمیدونم کسری داره یا نه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔