hoonii_ مدیر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 71 عنوان خانوادگی | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 25 پست سلام بچه ها بیاین باهام صحبت کنین تو روخدا شوهرم حالمو گرفت کلی الکی داد کشید شام گذاشتم گف نمیخورم داره فوتبال نگاه میکنه کلی حرف زشت زد کلی به فامیلم فحش داد کلی لعنت کرد خیلی اعصابم به هم ریخت 1400/03/17 | 22:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hoonii_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 71 چرا حرفیو که میتونه آروم و مودبانه بزنه اینجوری میگه؟؟؟!!!! خدایا علاوه بر پول، به همممه ایرانیها ا ...
hoonii_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 71 بزار آروم شه خودش عذر خواهی میکنه نه بابا هیچوقت عذر خواهی نکرده ازم میگه آدم اگه یه بار معذرت خواهی کنه تا آخر عمر باید معذرت خواهی کنه همش که نمیشه آدم بگه ببخشید
kooosarr عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 681 شما ک از عمد کار بدی نکردی ک ناراحت باشی شوهرت الکی بچه بازی در میاره ب کتفت نباشه خودت شامتو بخور.اگ الکی لیلی ب لالاش بزاری همیشه همینطور چیزای الکی بهونه میکنه اعصابتو خورد میکنه محلش نده تا حساب کار دستش بیاد به ارزوهایم قول رسیدن داده ام.....
banobalouhc عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 495 نه بابا هیچوقت عذر خواهی نکرده ازم میگه آدم اگه یه بار معذرت خواهی کنه تا آخر عمر باید معذرت ... چه مغرور ✞✞♡هـمیـشـه یه جـوری زنـدگـی کُن کـه ؛ اگـه رفـتـی جُـلو آیـنه، روت بـشه بـه چشـمـآیـه خـودت نِـگـاه کـنی♡✞✞
تنهاترازتنها عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 5373 نه بابا هیچوقت عذر خواهی نکرده ازم میگه آدم اگه یه بار معذرت خواهی کنه تا آخر عمر باید معذرت ... پس تو هم کوتاه نیا پررو شده
hoonii_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 71 شما ک از عمد کار بدی نکردی ک ناراحت باشی شوهرت الکی بچه بازی در میاره ب کتفت نباشه خودت شامتو بخور.ا ... آره واقعا خیلی درست میگی مرسی که همتون هستین
hoonii_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 71 چه مغرور خیلی مغروره ای کاش خدا منو ازش بگیره بلکی قدر عافیت بدونه
hoonii_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 71 بهت میگیم اما قریب نود درصد گوش نخواهی کرد بروشامتو بخور مسواک بزن راحت بگیر بخواب خاک عالم و ... راس میگی ولی گوش میکنم حرففتونو الان اومدم خوابیدم اصلا هم محلش نمیدم
farnosh1 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 6582 راس میگی ولی گوش میکنم حرففتونو الان اومدم خوابیدم اصلا هم محلش نمیدم افرین بذار بفهمه بی ادبی تاوان داره نه پاداش بزرگترین دشمن هرکس خودشه
hoonii_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 71 دوستان به شوهرم محل ندادم ۴۵ دقه است رفته از خونه بیرون به نظرتون چیکار کنم